Robert Weessies en Peter Heijkamp werken met veel plezier bij Van Ree Accountants.
Robert Weessies en Peter Heijkamp werken met veel plezier bij Van Ree Accountants. Pauw Media
Baandichtbij.nl

Van Ree Accountants zoekt naar collega’s met een bruisende match

1 februari 2022 om 15:00 Economie

BARNEVELD Vanwege de toenemende groei is Van Ree Accountants op zoek naar nog meer nieuwe collega’s. Van Ree biedt daarbij een werkomgeving waarin jij wordt uitgedaagd het beste uit jezelf te halen.

Van Ree Accountants is een kundig sparringpartner met een persoonlijk karakter. Vanuit de visie met als kernwaarden ‘helder, bruisend en vernieuwend’ zetten ruim 180 gedreven professionals zich met veel enthousiasme in om het midden- en kleinbedrijf, onderwijs, non-profitorganisaties en klanten uit de vrije sector met persoonlijk advies te helpen beter ondernemen. Van Ree Accountants is met 7 vestigingen door het hele land verspreid en is gespecialiseerd in de disciplines accountancy, finance advisory en HR-dienstverlening. Met kleinschalige vestigingen biedt Van Ree Accountants een persoonlijke full-service dienstverlening voor elke ondernemer in de regio. Daarnaast speelt Van Ree Accountants proactief in op ontwikkelingen door te innoveren op het gebied van IT en data-analyse om zo nog meer meerwaarde voor de klanten te kunnen creëren.

BEGELEIDEN Gevorderd assistent accountant audit Robert Weessies (21) vertelt graag meer over zijn werk: ,,Ik werk nu zo’n drie jaar met plezier bij Van Ree Accountants (vestiging Barneveld). In de praktijk houd ik me bezig met het beoordelen van processen en de controle van jaarrekeningen, waardoor je een uniek kijkje achter de schermen krijgt van veel ondernemingen. Verder begeleid en coach ik beginnende assistent accountants die net zijn gestart en het vak door middel van ’learning by doing’ willen beheersen. Die combi geeft mij veel energie.”

GAVE PROFESSIE De enthousiaste en ambitieuze Robert zet zich ook in voor zijn collega’s: ,,Sinds anderhalf jaar ben ik voorzitter van onze personeelsvereniging en houd ik me bezig met het uitdenken en organiseren van bruisende activiteiten, zoals de familiedag of de jaarlijkse personeelsdag. Daarnaast zet ik mij in voor de werving van nieuwe collega’s. Bijvoorbeeld via ‘inhousedagen’ of door heldere voorlichting op middelbare scholen. Ik vind het belangrijk om onze gave professie bij mijn leeftijdsgenoten te promoten. Jongeren denken soms dat wij maar saai en niet sociaal werk doen. Niets is minder waar. Je bent juist veel in contact met bedrijven en organisaties en kunt daarmee je klanten helpen beter te ondernemen.”

GOEDE KLIK Registeraccountant/relatiebeheerder Peter Heijkamp (29) over zijn werk bij de Barneveldse vestiging: ,,Ik werk sinds september vorig jaar bij Van Ree Accountants, maar zit al elf jaar in dit vak. Mijn motivatie was dat ik graag terug wilde keren naar een kantoor met meer branchespecialisatie, een regionale klantenportefeuille en hechte controleteams. Naast een goede klik, was dit met Van Ree Accountants een 1 op 1 match. Peter spreekt de afwisseling van klanten en het werken in vast teamverband erg aan: ,,Geen dag is hetzelfde, ik werk in een erg dynamische omgeving. Als accountant kijk je bij veel verschillende bedrijven in de keuken, waardoor je het verhaal gaat zien achter het eten op je bord, het onderwijs van je kinderen en de auto waarin je rijdt.”

ONTWIKKELEN EN LEREN
Zowel Peter als Robert wijzen op de goede ontwikkelingsmogelijkheden bij Van Ree Accountants. Peter: ,,Juist omdat er zoveel disciplines in huis zijn, zijn er tal van mogelijkheden. Als je je vaktechnisch verder wilt ontwikkelen, bijvoorbeeld op het gebied van wet- en regelgeving of verslaggeving kun je met de inhouse Van Ree Academy je kennis en horizon verbreden. Waar nodig halen we, afhankelijk van het onderwerp, externe experts in huis. Naast dit leertraject werken we met coaches. Een collega, vaak van een andere vestiging in het land, begeleidt en coacht je en is jouw luisterend oor.”

Van Ree Accountants is dé plek waar jij je frisse kijk op cijfers kwijt kan. Jóuw ambitie en ontwikkeling staan hierbij centraal. Je maakt onderdeel uit van een enthousiast en jong team (gemiddelde leeftijd 29 jaar), met een sterke teamspirit en oog voor elkaar. Goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend, waarbij het belangrijkst is dat jij je op je plek voelt.

De openstaande vacatures bij Van Ree Accountants (vestiging Barneveld) zijn: secretaresse, registeraccountant audit & vaktechniek, relatiebeheerder en zelfstandig assistent accountant (zowel audit als samensteladviespraktijk) en gevorderd en beginnend assistent accountants. Ook een stagetraject of combinatie met voltijd studeren behoren tot de mogelijkheden. Meer weten over de openstaande vacatures? Kom eens kennismaken met Robert of Peter.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie