Leendert Koopman zoekt versterking voor zijn hoveniersbedrijf LK Hoveniers.
Leendert Koopman zoekt versterking voor zijn hoveniersbedrijf LK Hoveniers. Pauw Media
Baandichtbij.nl

Heb jij groene vingers? LK Hoveniers zoekt hovenier

22 november 2021 om 16:24 Economie

BARNEVELD Leendert Koopman runt al jaren met plezier zijn hoveniersbedrijf LK Hoveniers. Het kleinschalige groenbedrijf is sterk in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. LK Hoveniers werkt vooral voor particulieren, maar is ook geregeld voor de zakelijke markt actief. Vanwege de toegenomen vraag zoekt hij versterking. Heb jij groene vingers en hou jij van het werken buiten in de natuur?

Steeds meer mensen genieten van hun tuin en zien deze plek als een verlengstuk van de woning. En dat is eigenlijk best wel logisch. Er zijn immers zoveel mogelijkheden om van de tuin een belevingsplek te maken. Leendert Koopman merkt dat de vraag toeneemt: ,,Er zijn steeds meer tuintrends. Dat zien wij terug in de aanvragen van klanten. Dat maakt het werken in en om de woning voor ons zo gevarieerd. Geen tuin is hetzelfde.”

A TOT Z LK Hoveniers is van alle ‘tuinmarkten’ thuis, legt Leendert verder uit: ,,Wij verzorgen het hele plaatje van a tot z. Van de voorbespreking, de schetsfase, de aanleg zelf tot de verdere puntjes op de i. Ook het terugkerende seizoensonderhoud nemen wij voor onze rekening.”

INVENTARISATIE Een nieuwe tuin of een tuin die rijp is voor een frisse look is voor LK Hoveniers geen probleem. Leendert: ,,Natuurlijk zijn de mogelijkheden enorm, dat maakt het kiezen vaak lastig. Immers, Zoveel mensen zoveel wensen. Wilt u een rustige tuin of juist een plek waar kinderen toch fijn kunnen spelen? Daar hou ik tijdens de bespreking allemaal rekening mee. Tijdens de inventarisatiefase neem ik de wensen door, denk ter plaatse mee en stel daarna een vrijblijvende offerte op die aansluit bij het budget van de klant.”

VACATURE Om de continuïteit te waarborgen zoekt Leendert per direct een leerling-hovenier die graag de handen uit de mouwen wil steken, en het vak verder onder knie wil krijgen, maar wel volledig mee kan draaien. ,,We werken nu vooral met z’n tweeën, maar merken dat we handen tekort komen. Daarom is een enthousiaste leerling-hovenier welkom. Maar voor een ervaren hovenier staat onze deur ook open. We zoeken een vlotte medewerker met groene vingers. Iemand die flexibel en leergierig is. Soms loopt een project iets uit, dan maken we het die dag eerst samen af. Verder is de sfeer bij ons los en laagdrempelig.”

Heb je interesse in deze uitdaging bij LK Hoveniers? Neem voor meer informatie contact op met Leendert. LK Hoveniers werkt vooral in de wijde omgeving van Barneveld.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie