Het team van Van den Hoorn in Barneveld.
Het team van Van den Hoorn in Barneveld. Van den Hoorn
Baandichtbij.nl

Kom werken bij een steengoed team

18 november 2021 om 15:03 Economie

BARNEVELD We maken van onze woning en tuin steeds meer één geheel. Beleving in de tuin is tegenwoordig de standaard. En dat merkt het team van Van den Hoorn. Niet alleen hoveniers en stratenmakers zijn vaste klant van de specialist in bestratingsmaterialen en graszoden, ook particulieren. Vanwege de grote drukte zijn er op dit moment twee vacatures. 

Erik van den Hoorn: ,,Wij zijn een familiebedrijf dat al ruim 45 jaar (opgericht in 1975) aan de weg timmert. Onze focus ligt vooral op bestrating en gras, maar je kunt bij ons ook terecht voor betonelementen en verlichting. Tegenwoordig zijn er talloze mogelijkheden om de tuin geheel naar eigen smaak in te richten. Compleet met verlichting, waterpartijen en veel groene sfeer. Graag adviseren wij onze klanten in het maken van een passende keuze. Juist daarom zijn wij op zoek naar een verkoopadviseur.”

VERKOOPADVISEUR Vind jij het leuk om de klant van een steengoed advies te voorzien? Wil jij als hovenier/stratenmaker misschien een nieuwe vervolgstap in dit mooie vak maken?

Solliciteer dan op deze functie bij Van den Hoorn. ,,Het is een veelzijdige baan waarbij je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Je vindt het gaaf om klanten helemaal mee aan de hand te nemen, want de keuze bij ons is reuze. Daarnaast spring je bij waar nodig. Bijvoorbeeld wanneer klanten hun materialen komen ophalen of er telefonische vragen binnenkomen. Alles om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn.

LOGISTIEK MEDEWERKER Maar er is meer werk aan de winkel, benadrukt Erik: ,,Bij ons is altijd wel wat te doen. Op ons terrein staan alle bestratingsmaterialen die door onze klanten en onze chauffeurs opgehaald worden. Daarom zijn we op zoek naar een sterke, handige logistiek medewerker die op het terrein helpt met het klaarzetten van orders, laden en lossen, klanten helpt en het terrein op orde houdt. Daarnaast spring je bij waar nodig.”
De sfeer bij het vijftienkoppige team is positief, relaxed en laagdrempelig. ,,Vrijdagmiddag is er tijd voor een borrel en twee keer per jaar organiseren we een leuk teamuitje. Want samen staan we sterk.”

Ben jij geïnteresseerd in een van onze vacatures bij Van den Hoorn in Barneveld? Stuur dan jouw cv + een korte motivatie naar Erik van den Hoorn via administratie@vandenhoornbarneveld.nl Of bel voor eventuele vragen naar 0342-412254 en vraag naar Erik. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie