Johan Arends (links) en Jaap Goossen zijn toegetreden tot het partnerteam van Van Ree Accountants.
Johan Arends (links) en Jaap Goossen zijn toegetreden tot het partnerteam van Van Ree Accountants. Van Ree
Ondernemer in beeld

Partnerteam Van Ree Accountants versterkt

Zakelijk

BARNEVELD Registeraccountant Jaap Goossen en accountant en belastingadviseur Johan Arends zijn per 1 januari 2022 toegetreden tot het partnerteam van Van Ree Accountants. Hiermee verstevigt Van Ree Accountants de steeds verder groeiende organisatie. Jaap Goossen en Johan Arends stellen zich graag voor.

Van Ree Accountants is van vele markten thuis. Onder het motto ‘helder, bruisend en vernieuwend’ staat er een vakkundig en bevlogen team klaar om het midden- en kleinbedrijf, onderwijs, non-profit organisaties en klanten uit vrije beroepen met advies op maat te helpen ondernemen. Van Ree Accountants heeft zeven vestigingen en 180 medewerkers, en is gespecialiseerd in accountancy, fiscale advisering, HR en salarisvraagstukken.

Met de aantreding van de jonge partners Jaap Goossen (32 jaar) en Johan Arends (33 jaar) bestaat het partnerteam uit elf partners. Met kleinschalige vestigingen biedt het team een fullservice dienstverlening voor elke onderneming in de regio. De  service richt zich op inzicht in uw cijfers, belastingvraagstukken en strategie. De  medewerkers zijn gespecialiseerd in de accountantscontrole, samenstellen van jaarcijfers, fiscale- en HR advisering.”

JAAP GOOSSEN ,, Ik ben werkzaam als registeraccountant op de vestiging Barneveld voor controleklanten in het MKB en het onderwijs. Een van de leukere aspecten van mijn werk is het advies. Aan de hand van de beschikbare cijfers, en in samenspraak met uw organisatie samen nadenken over strategie, kansen en innovaties. Helderheid brengen voor u als ondernemer.” 

Met veel energie, enthousiasme en passie voor het vak gaat Jaap het ondernemersavontuur samen met de klant aan. Met kennis, kunde en daadkracht in de rugzak: ,,Dat motiveert mij om u en de maatschappij duurzaam te ontwikkelen.”

JOHAN ARENDS ,,Ik ben al 15 jaar bij Van Ree Accountants werkzaam, als belastingadviseur en accountant” Vanuit de vestiging Barneveld bedient Johan vooral klanten in het MKB (onder andere bouw en automotive), maar staat ook medici en zorgboerderijen met raad en daad bij. Johan: ,,In mijn nieuwe rol als ondernemer heb ik een extra drive om u met een frisse kijk bij te staan in de uitdagingen die op u afkomen. Ik zet de samenwerking graag voort onder mijn motto ‘ontzorgen en bouwen’. Op een mensgerichte manier. Dat is waar ik voor ga.”

In 2021 is van Ree Accountants 22% gegroeid. Groei begint met kennismaking. Neem gerust contact op.

MEER INFORMATIE Van Ree Accountants BV is gevestigd aan de Koolhovenstraat in Barneveld.

advertentie