Tandartsen Peter Vlot en Daan van der Heul.
Tandartsen Peter Vlot en Daan van der Heul. Pauw Media
Baandichtbij.nl

Ben jij onze Fijne Tandartsassistent(e)?

8 juli 2021 om 20:03 Economie

BARNEVELD Bij De Fijne Tandartsen in Barneveld staan aandacht, laagdrempeligheid en een goede tandheelkunde voor jong en oud altijd centraal. Samen met het team staan de tandartsen Daan van der Heul en Peter Vlot klaar voor passende mondzorg. Om het team te versterken is de Fijne praktijk op zoek naar een tandartsassistent.

We hoeven er niet omheen te draaien. Een bezoek aan de tandarts is niet altijd leuk. Want soms is er nu eenmaal een behandeling nodig. Daar ontkom je niet altijd aan. Tegelijkertijd is een gezond gebit belangrijk voor je welzijn en gezondheid. Maar als een bezoek dan toch moet, waarom dan niet zo relaxed mogelijk?

Daan: ,,Wij begrijpen dat en willen een verblijf hier zo aangenaam mogelijk laten verlopen. Een ontvangst met een glimlach doet al een hele hoop. Verder noemen wij onze ‘wachtruimte’ liever een lobby. Dat is een plek met een warme haard voor in de winter, sfeervolle zitplekken, een kleurtje op de muur, een iPad voor de kinderen en een teamlid dat je warm welkom heet. Dat is wie wij zijn en wat we willen uitstralen.”

SAMENWERKEN Bij De Fijne Tandartsen, gevestigd aan de Langstraat in het centrum van Barneveld, kun je terecht voor algemene tandheelkunde. Tijdens de controle bekijken de tandartsen de staat van je gebit en beoordelen wat nodig is om je mondgezondheid op peil te houden. Peter: ,,Dat doen we op een open en transparante manier. Als het nodig is nemen we samen het behandelplan met je door. Want het is fijn als je weet waar je aan toe bent.”

VACATURE Daan: ,,Om het team te versterken zijn we op zoek naar een assistent. Een vrolijke, gezellige en gastvrije medewerker die op zoek is naar een uitdaging, een gezellige babbel heeft, trots op zichzelf is en liefde voor dit vak heeft, want dat is natuurlijk wel cruciaal.”

ONTWIKKELING Peter: Wij zijn een dynamische praktijk met veel ruimte voor ontwikkeling. Onze assistentes worden tot op hoog niveau opgeleid en wij verwachten daarom ook een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.”

Ben jij de Fijne Tandartsassistent(e) die het team zoekt? Reageer dan op de vacature of neem contact op voor meer informatie. T: 0342-412192. E: renate@defijnetandartsen.nl I: www.defijnetandartsen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie