Hoeflon groeit hard en zoekt versterking.
Hoeflon groeit hard en zoekt versterking. Pauw Media
Baandichtbij.nl

Sluit je ook aan bij deze krachtige familie

18 juni 2021 om 09:42 Economie

BARNEVELD De minihijskranen van Hoeflon International komen overal. In binnen en buitenland kom je de rode slimme krachtpatsers tegen. Elke dag werkt een gedreven en enthousiast zestigkoppig team aan de ontwikkeling en bouw van deze superhandige machines. Vanwege de sterk toenemende vraag is Hoeflon op zoek naar technisch personeel. Werkvoorbereider Teunis Verbeek vertelt je meer over zijn eigen ervaringen.

,,Ik werk hier nu 5,5 jaar. En met veel plezier. Zonder technische ervaring stortte ik me op het werk in de productie, maar ik ben nieuwsgierig. Stap voor stap leerde ik het bedrijf kennen en kreeg ik het productieproces onder de knie. Van de opbouw, het spuitwerk tot de aflevering van de machines. Ik heb alles gezien en gedaan.” Teunis kreeg de smaak te pakken. Hij wilde zich verder doorontwikkelen. ,,Ik was toe aan een nieuwe stap.” En dat kan bij Hoeflon in Barneveld.
,,Een jaar geleden startte ik in een nieuwe functie als werkvoorbereider planning en kwaliteit. In deze rol focus ik me vooral op de eindcontrole van de machine. Ik loop alles door, check de machine, controleer alle functies, ga ermee rijden enzovoorts. Als alles perfect klopt geef ik de machine ‘vrij’ voor aflevering aan de klant. Een hele gave functie.”

GOEDE PLEK De sfeer is laagdrempelig en ontspannen, benadrukt Teunis: ,,Natuurlijk werken we hier serieus aan onze complexe machines, maar de mens staat altijd centraal. Een moment van ontspanning op zijn tijd moet kunnen. Wij zien graag betrokken mensen die zich hier thuisvoelen. Als je jezelf wil ontwikkelen is er veel mogelijk. Om dat te bereiken is er altijd hulp. De goede persoon op de goede plek, dat is bij ons het uitgangspunt.”

DEALERS Inmiddels hebben talloze minikranen van Hoeflon al hun weg gevonden naar klanten in bijvoorbeeld de glasbouw, staal- en constructiebouw, petrochemie, verbouw, hout- en betonbouw, tot zelfs in de wereld van de kunst. Het Barneveldse bedrijf heeft dealers over de hele wereld. Dat zegt veel over het enorme bereik van de vernuftige machines en de kracht van het bedrijf.’’

Wil jij ook deel uitmaken van het Hoeflonteam? Kijk voor alle openstaande vacatures op de website. Teunis: ,,Wil je eerst een dagje meelopen om kennis te maken? Dat kan. Neem gerust contact op.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie