Arianne Overeem (21), Assistent Accountancy Agro, heeft veel plezier in haar werk bij Accon avm.
Arianne Overeem (21), Assistent Accountancy Agro, heeft veel plezier in haar werk bij Accon avm. Pauw Media
Baandichtbij.nl

Ben jij ook zo handig met cijfers?

17 juni 2021 om 15:13 Economie

BARNEVELD Heb jij affiniteit met plussen en minnen? Puzzel je graag met input zodat er een kloppend geheel ontstaat? Wil je stappen zetten in de wereld van de accountancy en je verder doorontwikkelen? Pak dan nu je kans. Accon avm zoekt per direct een Gevorderde Assistent Accountancy Agro voor de vestiging in Barneveld.

Accon avm zoekt een enthousiaste en ambitieuze ‘young professional’, die zich bezig gaat houden met het samenstellen van een agrarische jaarrekening en de fiscale aangiften (IB, VPB). Dat doe je in samenspraak met klanten uit de agrarische sector en de relatiebeheerder van accon avm. Een functie waarin superveel ruimte is om je te manifesteren en te ontwikkelen. Hierbij krijg je alle support met behulp van de accon avm academy, voor je persoonlijke ontwikkeling.

LOL Arianne Overeem (21), Assistent Accountancy Agro, werkt nu bijna vier jaar bij accon avm in Barneveld en heeft lol in wat ze doet, legt ze uit: ,,Ik verzorg de agrarische jaarrekeningen, doe de Btw-aangiftes en draag de input over aan onze relatiebeheerder die hiermee naar de klant gaat. Zelf heb ik veel affiniteit met de agrarische sector, ben afkomstig van een melkveebedrijf. Je begrijpt de klant daarmee iets beter, hoewel dit geen eis is voor deze functie hoor. Er is voldoende ruimte om de mensen achter de agrarische sector te leren kennen.”

KLANTCONTACT Arianne ervaart haar werkgever als flexibel en vindt dat er een relaxte sfeer hangt: ,,In eerste instantie gaat het om accuraat werk. Je moet je goed kunnen focussen, want de cijfers moeten natuurlijk wel kloppen onder aan de streep. Verder vind ik dat er genoeg ruimte is voor een goede werk-privé balans. Het is maatwerk. In overleg kan veel.” Overigens is er meer dan ‘debet en credit’ alleen, benadrukt Arianne: ,,Klantcontact is een belangrijk onderdeel van de functie. Dat maakt mijn werk zo afwisselend. Erg leuk. Daarnaast krijg je veel ruimte om te leren.”

ACADEMY Recruiter Deborah Matser: ,,Wij beschikken over een eigen academy met als doel dat je de ruimte krijgt om je te blijven ontwikkelen en beter te worden in wat je doet. Groei stimuleren we graag. Cursussen, webinars of andere scholingen vergoeden we bijna allemaal. Alles in samenspraak met jou, gedurende het hele jaar.” Wil jij de cijfers ook op de juiste zetten plaats en de klant daarin helemaal ontzorgen? Reageer dan nu op de vacature (24-40 uur/ uren bespreekbaar).

Kijk op de website voor de volledige vacaturetekst. Heb je vragen? Neem dan contact op met Recruiter Deborah Matser: 06-82804272. E: d.matser@acconavm.nl I: www.werkenbijacconavm.nl (zie bij vestiging Barneveld)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie