Afbeelding
...

Corona treft tandartspraktijk in Barneveld

14 april 2021 om 15:05 Corona

BARNEVELD Tandartspraktijk De Fijne Tandartsen in Barneveld heeft vanaf vandaag de deuren gesloten voor behandelingen. Dit vanwege een coronabesmetting op de werkvloer. De praktijk blijft in ieder geval tot en met komende zondag gesloten voor behandelingen.

Dat meldt de praktijk op haar Facebookpagina. Vandaag is gebleken dat één van de tandartsassistentes positief is getest op corona. ,,Uiteraard volgen we de richtlijnen van het RIVM en dus sluiten we nu de praktijk, om verspreiding van het virus te voorkomen. We gaan pas weer open op het moment dat dat veilig weer kan.’’

Patiënten die voor de komende dagen een afspraak hadden staan bij de praktijk aan de Langstraat, krijgen een persoonlijk bericht om een nieuwe behandelafspraak te maken. Voor spoedsituaties die niet kunnen wachten, kunnen patiënten terecht bij andere tandartspraktijken. Vandaag is dat praktijk Vermeulen (0342-417791), morgen praktijk Puntgaaf (0342-413107) en vrijdag praktijk Schaffelaar (0342-422698). In het weekend geldt de spoeddienst (0900-8602).

De afgelopen tijd zijn er bij ondernemers geregeld problemen door coronabesmettingen onder personeel, waardoor bijvoorbeeld ook winkels tijdelijk de deuren moeten of moesten sluiten. Recent onder meer bij Choco & Zo aan de Langstraat en bakker Van der Veer aan het Pastoor Gowthorpeplein. Choco en Zo is vandaag na een tijdelijke sluiting wegens corona weer heropend, al is de productie nog minimaal en worden nog geen nieuwe bestellingen aangenomen.

Wouter van Dijk

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie