VDL Jansen, toonaangevend in de pluimveesector, zoekt versterking.
VDL Jansen, toonaangevend in de pluimveesector, zoekt versterking. Pauw Media

VDL Jansen succesvol in pluimveewereld. Nieuw talent welkom in Barneveld

28 november 2023 om 16:42 Baan Dichtbij

BARNEVELD VDL Jansen is een toonaangevend internationaal bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige en innovatieve huisvestingssystemen voor de pluimveesector. Door de groeiende vraag naar onze systemen zijn er verschillende vacatures. Is er wat voor jou bij?

VDL Jansen (voorheen Jansen Poultry Equipment), tegenwoordig onderdeel van VDL Groep, is in 1986 opgericht door de heer A.H. Jansen. Door zijn kennis van techniek en pluimvee te combineren ontwikkelde dhr. Jansen het eerste automatische legnest. Dit bleek de sleutel naar internationaal succes. Tegenwoordig biedt VDL Jansen een ruim assortiment aan pluimveesystemen en is het uitgegroeid tot een bloeiend, internationaal opererend bedrijf.

SPECIALIST Met drie productielocaties in Barneveld (hoofdvestiging), Brabant en in Polen is VDL Jansen van veel markten thuis. Bedrijfsleider Jelmer Doijer: ,, Wij zijn specialist in de ontwikkeling en productie van systemen die onmisbaar zijn voor de pluimveesector. We doen zoveel mogelijk in eigen beheer, van ontwikkeling en productie tot aan oplevering van complete installaties. Daar ligt onze focus en kracht. En daar hebben we jou voor nodig.”

VACATURES Bij VDL Jansen staan op dit moment meerdere vacatures open. Heb jij affiniteit met techniek? Werk jij graag in een dynamische omgeving in een team van enthousiaste collega’s? Jelmer: ,,We zoeken bijvoorbeeld een ploegleider/operator die het productieproces aanstuurt, overziet, en oplossingsgericht denkt, een mooie uitdagende functie. Wil jij als engineer betrokken zijn bij het hele proces? Jij engineert, volgt jouw product van afdeling naar afdeling én ziet het vervolgens terug in de praktijk bij de klant! Zoek jij avontuur en ga jij een uitdaging niet uit de weg? Dan komen we graag in contact met jou voor de functie van internationaal supervisor. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de opbouw en oplevering van onze projecten op locatie.

Wil jij werken bij VDL Jansen? Mogelijk in combinatie met een BOL-of BBL-opleiding? Bekijk onze vacatures en reageer. Jelmer: ,,Staat er niet direct een vacature tussen waar jij nu naar op zoek bent? Neem dan toch contact op, technisch talent is bij ons altijd welkom! Mocht je eerst eens een kijkje willen nemen, we leiden je graag rond.” Voor meer informatie: Jelmer Doijer. E: vacatures@vdljansen.com T: 0342-42700.

advertentie
advertentie
advertentie