Marianne Nijeboer en Hendrina Brugmans zoeken nieuwe collega's voor Het Voorthuis.
Marianne Nijeboer en Hendrina Brugmans zoeken nieuwe collega's voor Het Voorthuis. Pauw Media

Gezocht: medewerkers voor het nieuwe Voorthuis in Voorthuizen

11 mei 2023 om 14:52 Baan Dichtbij

VOORTHUIZEN Medio september opent Woonzorgcentrum Neboplus, samen met Woningstichting Barneveld en Kindercentrum Bzzzonder in Voorthuizen Het Voorthuis. Op deze locatie komen verschillende vormen van wonen en zorg samen onder één dak, zoals aanleunwoningen, gekoppelde aanleunwoningen, zorgwoningen, het kinderdagverblijf, de BSO en het ontmoetingscentrum voor mensen met dementie.

Het moderne woonzorgcomplex biedt woonoplossingen voor ouderen met dementie, ook voor echtparen waarvan een van beiden dementie heeft. Voor dit alles zijn handen nodig. Daarom is Neboplus op zoek naar jou. Solliciteer op een van de vele vacatures en doe mee aan het onboarding programma. Kom je mee aan boord bij Het Voorthuis?

VOORSTELLEN Eerst even nader voorstellen. In Het Voorthuis komen verschillende vormen van leven, wonen én zorg samen. Hier kunnen straks ouderen wonen, sommigen via een huurwoning van Woningstichting Barneveld, anderen in de zorgwoningen, aanleunwoningen of gekoppelde aanleunwoningen van Neboplus. Om het unieke Voorthuis verder vorm te geven zijn bevlogen medewerkers nodig. Neboplus ziet haar medewerkers niet zomaar als ‘personeel’, maar als een van de grootste succesfactoren. Niet voor niets steekt Neboplus veel tijd in aandacht aan samenwerking, werkdruk, een goede personele bezetting en een gezond werkklimaat

HET VOORTHUIS ZOEKT Hendrina Brugmans, projectmanager van Het Voorthuis over de vele vacatures bij het fonkelnieuwe woonzorgconcept: ,,We zoeken gastheren/gastvrouwen, verpleegkundigen, verzorgenden IG, huishoudelijk medewerkers, activiteitenbegeleiders, medewerkers service- en gastvrijheid, helpenden plus en helpenden. Dit zijn helpenden die wij een interne opleiding aanbieden om helpenden plus te worden.”
Teamcoördinator Marianne Nijeboer over het werken bij Neboplus: ,,Als teamcoördinator werk ik zelf op de werkvloer mee, en dat is uniek. Dat heeft heel veel voordelen. Zelf vind ik het leuk om als leidinggevende mee te draaien, daardoor herken je veel waar collega’s soms tegenaan lopen of wanneer ze een werkwijze juist prima vinden. Dat draagt allemaal bij aan meer draagvlak, en dat is weer in het belang van onze cliënten.”

ONBOARDING Speciaal voor alle nieuwe teamleden is er een uitgebreid onboarding programma samengesteld. Dat start op 21 augustus en duurt drie weken. Hendrina: ,,In deze periode gaan we elkaar leren kennen en nemen we je mee in de filosofie van Neboplus en de uitgangspunten van Het Voorthuis. En is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning. Doe je mee?”

Ben je enthousiast? Reageer dan op een van de functies of neem contact op met Mathilde Esser: 0342-411811. Kijk voor alle openstaande vacatures op de website werkenbij.neboplus.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie