Afbeelding
Nicolle Franken

Robert Doornbos opent nieuwe F1 Experience bij De Boshoek in Voorthuizen

Zakelijk

VOORTHUIZEN Zoek je nog een superleuke activiteit voor tijdens de herfstvakantie? Kom dan op woensdag 26 oktober naar de feestelijke opening van de meest moderne F1 Experience van heel Nederland: de Racelounge. Ervaar zelf de Formule 1 in Zandvoort. Gewoon in Voorthuizen, bij jou om de hoek.  

Het team van Recreatiepark de Boshoek is altijd bezig met het verbeteren en aanpassen van het evenementenaanbod. En hoe. Sinds eind juli heeft Recreatiepark de Boshoek de beschikking over de Racelounge. In die Racelounge staan state of the art F1 simulatoren van Build4performance, die door veel professionele SIM-racers van Nederland worden gebruikt.

ATTRACTIE Algemeen directeur Rick Otter over de Racelounge: ,,Dit is echt uniek voor Voorthuizen en omgeving. We beschikken nu over een van de leukste attracties in de buurt. Zittend in de cockpit ervaar je tijdens het racen op de grote schermen hoe het is om een echte coureur te zijn. Sterker nog, onze F1-simulatoren worden ook gebruikt door de professionals voor trainingsdoeleinden. Verder zijn we trots dat niemand minder dan voormalig autocoureur Robert Doornbos de Racelounge gaat openen.”

TESTEN Sinds de aanschaf van de supermoderne F1 simulatoren, deze zomer, is er druk gewerkt aan de voorbereidingen en de juiste finetuning: ,,Na een periode van veel testen zijn we er klaar voor. De Racelounge nemen we nu definitief in gebruik en maakt daarmee onderdeel uit van een veel breder aanbod op De Boshoek.”

PRAKTISCH Robert Doornbos komt woensdag 26 oktober om 11.00 voor een meet & greet, een snelle ronde in de F1 simulator en de officiële opening. ,,Daarna gaan we gelijk verder met het programma. Dat programma duurt tot 16.00. Wij raden aan vroeg te komen, ook in verband met de beschikbaarheid van de simulators.’’

Kijk voor meer informatie en reserveringen op de website. Jij wil toch ook de nieuwe Max Verstappen van Nederland worden? 

advertentie
advertentie