Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen zoekt versterking.
Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen zoekt versterking. Boshoek

Iedere dag werken in vakantiesfeer?

19 september 2023 om 12:31 Baan Dichtbij

VOORTHUIZEN Als je Recreatiepark De Boshoek nadert kom je al snel in vakantiesferen. De ligging op de Veluwe is perfect, de recreatieve mogelijkheden zijn eindeloos. Het park is vrij om te bezoeken, ook wanneer je niet op het park verblijft. Leuk voor bijvoorbeeld een familiefeest, personeelsuitje of als je gebruik wil maken van restaurant en Bowling Western Plaza. Maar wist je dat De Boshoek ook een toffe plek is om te werken? Er zijn volop vacatures, het hele jaar door. Wil jij ook werken in permanente vakantiesferen?

P&O manager Christel van Lagen: ,,Zowel in het hoog- als in het laagseizoen is hier van alles te doen. Ook als je niet zelf op het park verblijft in een van onze accommodaties. Welk jaargetijde het ook is, er zijn altijd leuke activiteiten voor jong en oud.”

AANBOD Zo kun je gezellig met iedereen bowlen. Of je nu met vier of veertig personen bent, bowlen is laagdrempelig, tijdloos en gezellig in de grot van Bedrock Bowling. Of daag jezelf eens uit in de X-Cube Escaperoom. Los samen de raadsels op, kraak de codes. Vind de uitweg. Een prima activiteit voor jong en oud. Populair is verder de Racelounge. De Racelounge van Recreatiepark De Boshoek is voorzien van high end simulatoren met als doel om de ervaring zo echt mogelijk te maken. In totaal staan er zes. Ben jij de snelste van de groep?

VOORTSCHE BIEREN Christel: ,,In samenwerking met brouwerij Voortsche Bieren organiseren we in de brouwerij op ons park basis workshops bierbrouwen. Minimale deelname is zes personen. Ongeveer zes weken na het brouwen kan je de door jou gemaakte biertjes ophalen op het park of thuisgestuurd krijgen. Een gezellige activiteit die goed in de smaak valt bij de liefhebber! Verder kun je gebruik maken van onze minigolfbaan op het park. Lekker buiten bezig zijn. Ook zijn er mogelijkheden om events/activiteiten te combineren met een overnachting. Dat is maatwerk.”

KIKI & KOEN Voor al deze activiteiten en werkzaamheden zijn natuurlijk veel handen nodig. De Boshoek zoekt bijvoorbeeld spelers voor de mascottes Kiki en Koen; de twee leukste eekhoorns van Voorthuizen en omgeving! Christel: ,,Maar er staan veel meer vacatures open. Bijvoorbeeld in de horeca en housekeeping. Surf snel naar de speciale website en kijk of er een leuke job voor jou tussenzit. Jonge mensen, ervaren mensen, iedereen is welkom om te reageren.”

Wil jij ook deel uitmaken van ‘team De Boshoek’? Stuur dan een bericht naar: p&o@deboshoek.nl Heb je nog vragen? Pak dan de telefoon: 0342-471297. Kijk voor alle openstaande vacatures op de website.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie