Afbeelding
Van Ginkel
Baandichtbij

Zoek jij het hogerop? Grote speler uit Barneveld zoekt versterking

3 maart 2023 om 08:58 Baan Dichtbij

BARNEVELD Je ziet ze vast weleens staan of rondrijden. De indrukwekkende hoogwerkers, verreikers, kranen of heftrucks van Van Ginkel B.V. Een grote speler op het gebied van kraan- en hoogwerkerverhuur, zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Dankzij deze machines kunt u weer verder bouwen. Vanwege de toegenomen vraag komt Van Ginkel B.V. graag in contact met een werkplaatschef en een marketingmedewerker. Daarnaast staan er nog meer mooie vacatures open.

Van Ginkel B.V. is een begrip. Talloze bedrijven en particulieren huren een betrouwbare, veilige kraan, hoogwerker of verreiker van het Barneveldse bedrijf. De machines van Van Ginkel B.V kom je overal tegen. Bij de (ver)bouw, natuurbeheer tot bij de petrochemische industrie.
Joas van Esseveld houdt zich bezig met de marketing: ,,Wij zijn een nuchter bedrijf en gebruiken ons boerenverstand. Aanpakken, snel schakelen, gas geven als het moet en denken in oplossingen. We werken als een team. Dat kenmerkt ons.”

WERKPLAATSCHEF Heb jij passie voor monteren van zwaar materieel? Solliciteer dan als werkplaatschef. Het reparatie- en montagewerk is erg afwisselend. Hier hoef je je nooit te vervelen. Joas: ,,Dagelijks coördineer je de werkzaamheden in de werkplaats, coach je monteurs, plan en organiseer je het onderhoud en de reparatie van ons uitgebreide machinepark. Verder plan je ook de servicebussen in, zodat ze tijdig op de gevraagde locatie aankomen.” Bij Van Ginkel B.V. krijg je een goed (start)salaris, zijn er doorgroeimogelijkheden en kom je terecht in een gezellig team.

MARKETINGMEDEWERKER Daarnaast staan de deuren ook open voor een marketingmedewerker. Joas: ,,Wij zoeken een enthousiast persoon die geen 9-5 mentaliteit heeft. Jouw hoofdtaak is het werken aan de branding en SEO van ons bedrijf. Je bedenkt, ontwikkelt en implementeert marketingcampagnes om de merkbekendheid van ons bedrijf verder te vergroten. Maar je houdt je ook bezig met alle andere overige reclame-uitingen. Een leuke, veelzijdige job.”

ONTSPANNING Hard werken en doorpakken is bij Van Ginkel heel normaal, maar er is op z’n tijd ook ruimte voor ontspanning: ,,We hebben een hal gezellig ingericht. Hier genieten we van een hapje en een drankje en praten we samen bij. Leuk was ook het kerstcadeau dat we kregen. Bij de PLUS mochten we een minuut gratis winkelen. Veel hilariteit en lol natuurlijk.”

Kijk voor alle uitgebreide vacatureteksten op de website. Wil je eerst een kijkje nemen of een dag meedraaien? Dat kan. Je bent welkom. Pak de telefoon: 0342-453712 of stuur een e-mail naar: info@vanginkelbv.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie