Afbeelding
Pauw Media

Geldersche Houtbouw in Kootwijkerbroek zoekt jou: ‘Met hout is heel veel mogelijk’

8 april 2024 om 22:43 Baan Dichtbij

KOOTWIJKERBROEK Werk jij ook zo graag met hout? Met hout is zoveel mogelijk. Daar weten ze bij Geldersche Houtbouw alles van. Elke dag werken teams van Geldersche Houtbouw aan de realisatie van op maat gemaakte houten gebouwen in heel Nederland. Van schuren, recreatiewoningen, opslagloodsen, overkappingen, mantelzorgwoningen tot complete houten woningen. Voor al deze werkzaamheden zijn handige handen nodig: een houtbouwer buitendienst en een teamleider productie/meewerkend voorman.

Geldersche Houtbouw realiseert per jaar pakweg 300 houten gebouwen op maat. Hoofd marketing, Hans van den Beukel over de houtspecialist met vestigingen in Kootwijkerbroek en Goor: ,,Die bereiden we voor in onze eigen werkplaats. Met onze slimme prefabmethode plaatsen wij in korte tijd mooie houten gebouwen. Om onze klanten te inspireren beschikken we over een eigen showroom, compleet met praktische voorbeelden.”

TEAMLEIDER Om aan de groeiende vraag te voldoen zoekt Geldersche Houtbouw een teamleider productie. Hans: ,,Je plant, controleert en zorgt voor het goed functioneren van de timmermannen in onze werkplaats. Verder begeleid en stuur je het werkplaatspersoneel aan en ben je de schakel tussen kantoor (tekenaars/werkvoorbereiders) en de werkplaats. Een mooie veelzijdige functie.”

HOUTBOUWER Daarnaast staat de deur open voor een houtbouwer buitendienst: ,,In de ochtend ga je met een collega, met een goed uitgeruste werkbus, een mobiele kraan en een aanhanger vol met prefab elementen op pad naar de klant. Wij zorgen ervoor dat alles ’s morgens voor je klaarstaat. Samen met je collega stel je de wanden, verricht je alle timmerwerkzaamheden tot de klus is geklaard.”

SFEER EN RUIMTE De sfeer bij Geldersche Houtbouw is laagdrempelig: ,,We zijn een hechte groep. Natuurlijk wordt er hard gewerkt, maar we vinden het ook belangrijk dat we naar elkaar omkijken. Daarom is er onder werktijd altijd wel een moment voor een praatje en gezelligheid. Elk jaar organiseren we leuke uitjes. Verder is er bij ons altijd ruimte om ideeën in te brengen, krijg je de mogelijkheid om je te ontwikkelen en intern door te groeien naar een functie die bij je past.”

Wil je meer weten over de vacatures? Neem dan direct contact op met Bart Pul: 06-44154222,
bart@gelderschehoutbouw.nl Hans: ,,Als je eerst meer van ons bedrijf wil weten en hoe we werken, mag je je opgeven voor een betaalde meewerkdag. We gaan graag met je in gesprek.” Meer informatie via de website www.gelderschehoutbouw.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Hans van den Beukel zoekt nieuwe collega's.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie