Wesselshoek Exclusieve Houtbouw groeit en zoekt versterking.
Wesselshoek Exclusieve Houtbouw groeit en zoekt versterking. Pauw Media
Baandichtbij.nl

Bouw jij mee aan exclusieve buitenverblijven?

1 juli 2021 om 18:11 Economie

KOOTWIJKERBROEK Van traditionele tuinhuizen naar comfortabele buitenkamers, die van alle gemakken zijn voorzien. Wesselshoek Exclusieve Houtbouw maakte deze verandering van dichtbij mee. Het groeiende bedrijf uit Kootwijkerbroek is recent verhuisd en zoekt versterking. ,,Het buitenleven is nog nooit zo in trek geweest als nu.’ 

Als echte tuinhuisbouwer begon Bert van Middendorp in 1992 met het timmeren van de welbekende achthoekige tuinhuisjes. Rond de eeuwwisseling kwamen daar de eerste veranda’s bij en langzamerhand ging de vraag over naar mooie buitenkamers van hout. En ook het bouwen van schuren en stallen behoort tot de vakgebieden van Wesselshoek. 

EXCLUSIEF De houten veranda’s, buitenverblijven en schuren die door Wesselshoek gebouwd worden zijn niet binnen één stijl te vatten. Ieder project heeft een eigen karakter. Bert: ,,We bouwen door het hele land exclusieve projecten. Deze worden compleet voorbereid in onze werkplaats en binnen enkele dagen op de projectlocatie neergezet.” 

VERHUISD Begin maart is Wesselshoek verhuisd naar de hoek Puurveenseweg/Valkseweg. ,,Nog net in Kootwijkerbroek dus. Op de oude locatie aan de Kerkweg hadden we te weinig ruimte en eromheen komt een hele nieuwe woonwijk.” In het nieuwe pand is er alle ruimte voor het timmerwerk van prefab delen voor de veranda’s, buitenkamers en schuren. Ook beschikt Wesselshoek nu over een ruim buitenterrein voor opslag van materiaal en materieel. 

VACATURES Met de verhuizing achter de rug en de groeiende vraag naar exclusieve gebouwen van hout komt er binnen Wesselshoek ruimte voor nieuwe mankrachten. Het betreft de functies van werkplaats timmerman, voorman montage en een calculator. Als werkplaats timmerman werk je vanuit de nieuwe werkplaats met goede machines aan de voorbereiding van de projecten. De voorman montage zorgt vervolgens voor de montage bij projecten in heel Nederland. Daarbij is het hebben van een CE-rijbewijs een pré. Voor een calculator met bouwkundig inzicht staat er een bureau in het nieuwe kantoor klaar. Tenslotte is er ruimte voor een schoolvertaler die van aanpakken weten. Bert: ,,Dus wil je het vak nog leren en wil je direct meebouwen aan mooie projecten? Bel dan gerust even om een afspraak te maken.”

Interesse? Bel Bert van Middendorp via 0342-44 1729 of app 06 53834917
Puurveenseweg 1a, Kootwijkerbroek.
www.wesselshoek.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie