Bouwbedrijf Wim Top in Kootwijkerbroek zoekt versterking.
Bouwbedrijf Wim Top in Kootwijkerbroek zoekt versterking. Pauw Media
Baandichtbij.nl

Bouwbedrijf Wim Top zoekt een top werkvoorbereider

22 november 2021 om 08:29 Economie

KOOTWIJKERBROEK Al zo’n 15 jaar timmert Bouwbedrijf Wim Top B.V. uit Kootwijkerbroek flink aan de weg. Wat begon als een klein bedrijf met maar een paar werknemers, is inmiddels uitgeroeid tot een belangrijke speler als het gaat om het bouwen en verbouwen van huizen, villawoningen en bedrijfspanden. ,,We zijn nu met zo’n 40 man”, vertelt Wim Top enthousiast. ,,Een hecht team dat goed op elkaar is ingespeeld, en dat merk je in het resultaat!”

Ondertussen staat Wim niet meer alleen aan de top, maar runt hij het bouwbedrijf samen met zijn zoon Elbert Top en met Jan van den Hoek. ,,Ondanks de moeilijke jaren die de bouw kenmerkten, hebben we samen onze schouders er onder gezet en groeiden we uit tot het bedrijf dat we nu zijn. Onze klantenkring is de laatste jaren flink uitgebreid en momenteel werken we door heel Nederland aan mooie projecten voor zowel particulieren, architecten en projectontwikkelaars. Door jarenlange ervaring weten we wat er speelt in de bouw en wat de eisen van vandaag én morgen zijn.”

TEKORT AAN VAKLIEDEN Bouwbedrijf Wim Top gaat altijd voor topkwaliteit, volgt innovaties op de voet en heeft duurzaam bouwen hoog in het vaandel staan. ,,Goed werk afleveren, daar draait het om! Dat doen we samen als één team, elke dag weer. Ik ben dan ook ontzettend trots op onze jongens”, zegt Wim. ,,In deze tijd is het erg lastig om nieuwe vakmensen te vinden die ons team komen versterken. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor ons, maar voor de gehele bouwsector. Er is een groot tekort aan timmermannen, werkvoorbereiders en uitvoerders en dat merken wij. Werk is er meer dan voldoende, maar door een tekort aan mensen in ons team moeten wij soms helaas ook ‘nee’ zeggen tegen een klant. Dat is jammer.”

TECHNISCH TEKENAAR ,,Onze eerste stap om toch verder te kunnen groeien is door middel van een extra technisch tekenaar/werkvoorbereider. Kun jij met AutoCAD werken, constructies uittekenen en daarnaast de voorbereiding, planning en opstart van een project op je nemen? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zorgen voor mooie projecten, een gezellige werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden. Neem de stap, en kom ons team versterken!”

SOLLICITEREN Benieuwd of deze topbaan bij bouwbedrijf Wim Top iets voor jou kan zijn? Kijk voor meer informatie op www.bouwbedrijfwimtop.nl of mail naar info@bouwbedrijfwimtop.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie