DA Drogisterij & MOOI Parfumerie Verweij in Barneveld zoekt versterking.
DA Drogisterij & MOOI Parfumerie Verweij in Barneveld zoekt versterking. DA Verwey

Heb jij passie voor gezondheidsproducten? DA Drogisterij & MOOI Parfumerie Verweij zoekt jou

5 april 2024 om 15:31 Baan Dichtbij

BARNEVELD DA Drogisterij & MOOI Parfumerie Verweij staat al jaren bekend om het beste advies en een uitstekende service. De klant in de watten leggen en van de juiste producten voorzien. Daar gaat het enthousiaste en deskundige team van DA Drogisterij & MOOI Parfumerie Verweij elke dag weer voor. Voor uitbreiding van het team zoeken zij een enthousiaste medewerk(st)er drogisterij.

Willem Verweij: ,,De DA-formule is bekend en sterk. Al meer dan 80 jaar. Onze kracht is onze specialisatie in gezondheid- en verzorgingsproducten. Immers, als jij lekker in je vel zit en je goed voelt, sta je positiever en fitter in het leven. Daar werkt ons goed opgeleide team in de drogisterij natuurlijk graag aan mee.”

OPLEIDINGEN Onze medewerksters zijn goed geschoold. Een belangrijke voorwaarde, vindt Willem: ,,Onze medewerksters hebben allemaal gerichte opleidingen gevolgd. Ze komen goed beslagen ten ijs. Dat vragen we ook van jou als toekomstige collega. Maar als jij passie hebt voor gezondheid en het vak leuk vindt, gaat dat helemaal goedkomen.”

VACATURE Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste medewerk(ster) voor de drogisterij aan de Jan van Schaffelaarstraat in Barneveld: Als lid van ons team speel je een belangrijke rol bij het geven van advies aan onze klanten, het zorgvuldig presenteren van producten en het ondersteunen bij kassawerkzaamheden. Klantvriendelijkheid, spontaniteit en een actieve houding vinden we heel normaal. De sfeer bij ons is ontspannen, laagdrempelig. We vinden het erg belangrijk dat de klant goed geïnformeerd, geïnspireerd en voorzien van het juiste product de winkel verlaat.”
Vind jij het belangrijk om mee te werken aan de bevordering van gezondheid en welzijn?

Solliciteer dan door je cv en motivatiebrief te sturen naar: willem@da-verweij.nl Voor meer informatie pak gerust de telefoon: 0342-413193.

,,Als je eerst een kijkje bij ons wilt nemen, kan dat. Je bent welkom! Ik vertel je graag meer over onze mooie winkel en laat je kennismaken met ons team. Als je wilt solliciteren bieden wij jou een dynamische werkomgeving waarin persoonlijke ontwikkeling en (werk)plezier centraal staan.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie