Bettink Regeltechniek uit Terschuur zoekt versterking.
Bettink Regeltechniek uit Terschuur zoekt versterking. .

Zorg jij voor het perfecte klimaat bij Bettink Regeltechniek?

4 maart 2024 om 13:26 Baan Dichtbij

TERSCHUUR Te warm, te koud of juist een vieze lucht: een fout binnenklimaat in een kantoorpand, kerk of school is voor iedereen vervelend. Dankzij de experts van Bettink Regeltechniek uit Terschuur worden steeds meer van deze gebouwen voorzien van hét perfecte klimaatsysteem. En daar kun jij een steentje aan bijdragen: ,,We zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team versterken.”

Dat zegt Mees Bettink. Met zijn bedrijf Bettink Regeltechniek uit Terschuur verzorgt hij regeltechnische installaties voor allerlei soorten gebouwen. ,,We werken in scholen, kerken, distributiecentra en kantoren. Eigenlijk in allerlei soorten gebouwen”, vertelt hij.

JUISTE KLIMAAT In al die panden is het bedrijf verantwoordelijk voor de klimaatinstallatie. ,,Wij zorgen ervoor dat in al die gebouwen het juiste klimaat wordt gerealiseerd door middel van onze eigen software, zodat de gebruiker daar geen omkijken meer naar heeft. Althans, op zijn hoogst moet je af en toe de gewenste temperatuur een keer bijstellen.”

Maar voor de rest gebeurt alles automatisch. Zitten er urenlang veel kinderen in een klaslokaal? Dan schakelt het klimaatsysteem een tandje bij om de ‘vuile lucht’ af te voeren. Is het rustig? Dan houdt het klimaatsysteem zich ook koest. ,,Voor de gebruikers van het pand is het heel fijn dat ze zich daar niet druk over hoeven te maken”, aldus Bettink.

INREGELEN Zijn bedrijf komt doorgaans in actie nadat een installateur het klimaatsysteem heeft geplaatst in een renovatie- of nieuwbouwpand. ,,Wij gaan het systeem dan inregelen. We maken vooraf een regeltechnische omschrijving waarin we beschrijven wat er eigenlijk moet gebeuren. Vervolgens gaan we met hardware, maar vooral met software in de weer om die omschrijving werkelijkheid te laten worden.”

Het is een specialisme, zegt Bettink. En juist daarom zoekt hij naar nieuwe, ervaren, collega’s. ,,We zijn een gezellig en kleinschalig bedrijf, maar we hebben enorm diverse werkzaamheden.” Zo is geen enkel gebouw of geen enkele vraag hetzelfde.

ONDERHOUD ,,Concreet zijn we op zoek naar een software engineer en een servicetechnicus”, zegt Bettink. ,,Een software engineer is degene die de regeltechnische omschrijving vertaalt naar software. Als servicetechnicus focus je meer op het onderhoud van installaties die al bij onze klanten zijn gemonteerd.”

Ondertussen zorgt Bettink ervoor dat alle randvoorwaarden voor een fijne werkplek aanwezig zijn. Van een vrijdagmiddagborrel tot goede spullen, een auto of telefoon. Reageren kan via de website van Bettink Regeltechniek.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie