Jan-Jaap Schreuder zoekt een nieuwe collega.
Jan-Jaap Schreuder zoekt een nieuwe collega. Pauw Media

Heb jij passie voor industriële automatisering? Leertouwer zoekt monteur industrie

1 februari 2024 om 06:56 Baan Dichtbij

BARNEVELD Energie door techniek. Loop jij daar warm voor? Bij Leertouwer werk je in een familiebedrijf met collega’s die energie krijgen van techniek. Leertouwer staat bekend als een veelzijdig technisch dienstverlener, gespecialiseerd in alle facetten van de elektrotechniek. Wil jij werken aan mooie elektrotechnische projecten in de industriële sector? Pak dan nu je kans en solliciteer op de functie van monteur industrie.

Leertouwer werkt al tientallen jaren in de industrie. Met een gespecialiseerd team maken en onderhouden bevlogen medewerkers elektrotechnische installaties. De klanten van Leertouwer bevinden zich vooral in de food-, feed-, proces en automotive industrie. Samen met je collega’s werk je aan efficiency en veiligheid. Je werkt dus veel op locatie, meestal bij bedrijven in Barneveld of in de directe omgeving.

STAPPEN Jan-Jaap Schreuder werkt als chef-monteur industrie al zo’n negen jaar bij Leertouwer, en met plezier: ,,Ik heb al een aantal stappen doorlopen. Toen ik 16 jaar was, zocht ik werk. Ik wilde graag de handen uit de mouwen steken. Ik solliciteerde bij Leertouwer voor een BBL-functie. Dat betekende vier dagen werken en een dag school. Ik werkte op verschillende afdelingen en kreeg daardoor goed de kans het bedrijf te leren kennen. Inmiddels werk ik alweer zeven jaar bij de afdeling ‘industrie’. Ik begon als hulpmonteur, daarna als monteur en nu ben ik chef-monteur. In de praktijk ben je met een man of drie op een klus bij een van onze klanten. Soms een paar weken, soms langer. Dat is helemaal afhankelijk van het project. Je bent bezig met een stukje machine- en panelenbouw en bekabeling. Het is afwisselend werk.”

VACATURE Als monteur industrie installeer je mooie proces- en besturingsinstallaties, verras je klanten met je vakmanschap, verleen je service en los je problemen op. Verder ben je communicatief ingesteld en mensgericht, heb je een prima verantwoordelijkheidsgevoel en heb je een positieve instelling met als motto ‘samen de schouders eronder zetten’.

AANRADER Jan-Jaap: ,,Ons team bestaat uit jonge, gedreven collega’s. De sfeer is goed. Ben jij die monteur die ons team komt versterken? Werken bij Leertouwer is uitdagend en leuk. Ik kan het aanraden om hier te solliciteren.”

Kijk snel op de website en kijk hoe jouw dag er als monteur industrie uitziet. Of wil je eerst een kijkje komen nemen bij Leertouwer? Dat kan. Er zijn overigens nog meer interessante vacatures bij Leertouwer. Kijk op www.werkenbijleertouwer.nl

advertentie
advertentie
advertentie