Ronald Gorissen uit Barneveld zoekt een nieuwe collega.
Ronald Gorissen uit Barneveld zoekt een nieuwe collega. Pauw Media

Word jij de nieuwe collega van Ronald? Leertouwer zoekt servicetechnicus brandbeveiliging

29 november 2023 om 16:19 Baan Dichtbij

BARNEVELD Energie door techniek. Leertouwer staat bekend als een veelzijdig technisch dienstverlener, gespecialiseerd in alle facetten van de elektrotechniek. Lever jij graag goede service aan je klant vanuit jouw expertise? Pak dan nu je kans en solliciteer op de functie van servicetechnicus brandbeveiliging.

Bij Leertouwer werken op dit moment 170 mensen. Onder het motto ‘werken aan mooie brandmeldprojecten’ helpt het team uiteenlopende klanten met geïntegreerde oplossingen voor brand- en inbraakmeldinstallaties, toegangscontrole, camerasystemen en intercoms.

AFWISSELENDE BAAN Ronald Gorissen maakt deel uit van een team van vier servicetechnici brandbeveiliging bij Leertouwer. Hij werkt er al sinds 2006: ,,Ik ben begonnen als datamonteur en groeide door tot servicetechnicus brandbeveiliging. Een afwisselende baan. Geen dag is hetzelfde. Het is een dynamische functie. Persoonlijk vind ik het contact met klanten leuk. Het ene moment los je een storing op in een verzorgingstehuis, dan ben je een tijd bezig met een ingewikkelde klus in een kantoorgebouw, het andere moment help je een autodealer met een vraag over brandbeveiliging. Je werkt vooral in Midden-Nederland, rond Barneveld. Soms iets verder weg. Om ons team op sterkte te brengen zoeken we een collega.”

VACATURE Ben jij een kei in het oplossen en analyseren van technische vraagstukken rondom brandmeldsystemen? Met je eigen ingerichte service auto werk je zelfstandig aan allerlei projecten. Je doet technisch onderhoud van brandmeldsystemen. Met behulp van meetapparatuur voer je testen en controles uit. Ook stel je nieuwe brandmeldinstallaties in bedrijf. Daarnaast weet je goed wat er bij het oplossen van storingen komt kijken. Je draait mee in de storingsdiensten samen met je team.

PERSONEELSVERENIGING Ronald: ,,Af en toe gaan we met het eigen team op pad en doen we iets gezelligs. Daarnaast hebben we een personeelsvereniging die uitjes organiseert voor het hele bedrijf. En om de zoveel tijd is er een teamoverleg om de laatste ins en outs door te nemen. Sowieso kun je altijd bij elkaar terecht als je ergens niet uitkomt. We helpen elkaar. Waar nodig spijkeren we kennis bij door middel van een opleiding of cursussen. En als nieuwe collega krijg je ondersteuning om je verder wegwijs te maken.”

Kijk voor de volledige vacaturetekst op de website. Daar kun je verder reageren. Wil je eerst een kijkje komen nemen of een dagdeel meelopen? Dat kan. Er zijn overigens nog meer interessante vacatures bij Leertouwer.

Dit artikel is onderdeel van vacatureplatform Baandichtbij

advertentie
advertentie
advertentie