Lydia Hey, Janita van den Brink, Ingrid Mets, Carina van den Broek en Miranda van Norel zoeken een nieuwe collega.
Lydia Hey, Janita van den Brink, Ingrid Mets, Carina van den Broek en Miranda van Norel zoeken een nieuwe collega. Pauw Media

Ben jij geknipt voor deze baan? Salon Voorveld zoekt allround hairstylist

5 april 2024 om 15:26 Baan Dichtbij

VOORTHUIZEN Salon Voorveld is al sinds 1986 een begrip in Voorthuizen en omgeving. Zowel dames, heren als kinderen zijn hier al jaren aan het juiste adres. Zelfs vaste campingbezoekers in de buurt weten Salon Voorveld altijd weer te vinden. Hier staan kwaliteit, hygiëne en de klant altijd centraal. Een team van vier kapsters staat dagelijks voor je klaar. Op dit moment is er ruimte voor een allround hairstylist. Iets voor jou? 

Of je nu komt voor een knipbeurt of een complete metamorfose, bij Salon Voorveld weten ze daar wel raad mee. De vakkundige medewerksters knippen, kleuren en stylen jou met plezier en aandacht. Van opsteken, watergolven en permanenten, bruidskapsels, kleurbehandelingen, tot knipbehandelingen. Eigenaresse Ingrid Mets: ,,Als gecertificeerd salon mogen wij ook een hoofdhuid- en haaronderzoek uitvoeren met een mediscoop. Hiermee laten wij zien hoe de conditie van je haar en hoofdhuid is.”

FUNCTIE Ingrid: ,,Als allround hairstylist beheers je natuurlijk alle facetten van het kappersvak, en kunt zowel dames, heren en kinderen knippen en behandelingen geven. Het gaat om een functie van drie dagen, uren zijn in overleg.”

VOLDOENING Janita, die al tien jaar bij Salon Voorveld werkt, over haar drijfveren: ,,Het leuke aan dit vak vind ik de omgang met mensen en de gezellige gesprekken met klanten en collega’s. Kapster zijn was mijn kinderdroom en die is uitgekomen.” En Carina, sinds 2015 werkzaam als topstylist en kleurspecialist: ,,Een extra voldoening haal ik uit het werken met de mediscope en de mediceuticals producten, zodat ik mensen met hoofdhuidproblemen kan helpen en we samen kunnen kijken naar een passende oplossing.
Ingrid: ,,Wil je eerst bij in de zaak een kijkje nemen en kennismaken met ons team? Natuurlijk ben je welkom. Onder het genot van een kop koffie vertel ik graag meer over onze moderne kapsalon en hoe we werken.”

Salon Voorveld is gevestigd aan de Hoofdstraat 149 in Voorthuizen. Heb je interesse? Stuur je cv en motivatie naar Ingrid Mets: ingridvandebeek185@gmail.com
T: 0342-474400.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie