Sinds september 2021 heeft Jacolien Gorissen een eigen salon in Barneveld.
Sinds september 2021 heeft Jacolien Gorissen een eigen salon in Barneveld. Pauw Media

Schoonheidssalon Jacolien is er voor jou

Zakelijk

BARNEVELD Ben je op zoek naar een bevlogen, zorgzame schoonheidsspecialiste die jou opnieuw wil laten stralen? Ga dan voor diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen, een kleurenanalyse en manicure naar Schoonheidssalon Jacolien.

Sinds september 2021 heeft Jacolien Gorissen een eigen salon. Een professioneel ingerichte ruimte, op de eerste verdieping. Daarmee is voor Jacolien een droom uitgekomen. Zij is een vrouw met een missie: ,,Ik werkte 35 jaar in de zorg met mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Tijdens de coronacrisis besloot ik om het roer helemaal om te gooien, en wilde een nieuwe uitdaging aangaan. Ik volgde de opleiding voor schoonheidsspecialiste, behaalde mijn diploma, stopte bij mijn werkgever De Rozelaar en startte vorig jaar mijn salon.”

TIJD VOOR JEZELF ,,Eén van mijn drijfveren is om mensen een uniek genietmoment te bezorgen. Even tijd voor jezelf, weg van alle beslommeringen. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor mensen met een beperking, ziekte of een lichamelijk ongemak door ziekte of een ongeval. Iedereen verdient het om te kunnen ontspannen. Ik neem daar de tijd voor. Daarom behandel ik als extra aanbod, naast mijn reguliere behandelingen voor de vrouw, graag dames met een beperking of een zekere zorgvraag.”

DOELGROEP Door haar ervaring in de zorg weet Jacolien hoe deze doelgroep denkt en waar de behoeftes liggen. Zij moeten immers vaak al zoveel tijd met anderen delen: ,,Ik ben er dan echt voor jou tijdens een 1-op-1 behandeling. Ik neem uitgebreid de tijd voor bijvoorbeeld een gezichtsmassage.”

DR BAUMANN Jacolien werkt met producten van Dr. Baumann. Uniek in Barneveld: ,,Veel van mijn vaste klanten waarderen deze huideigen producten, zonder parfum.” Haar klant Ilja is er maar wat blij mee, zo liet zij weten: ‘Jacolien heeft mijn huid aanzienlijk verbeterd. Haar producten van Dr. Baumann helpen hier ook bij’.
Wil je een afspraak maken of meer weten? Neem dan telefonisch contact op of stuur een WhatsApp naar Jacolien.

Schoonheidssalon Jacolien. Van Breugelplantsoen 42, Barneveld.
T: 06-11600066.

advertentie