Laura Florijn en Miranda van Maanen van de Haargarage hebben sinds kort de ruime bovenverdieping van hun salon verhuurd aan Glow Beautysalon van Larissa Bos en Nagelstudio Perfect Polish van Merel Welsch.
Laura Florijn en Miranda van Maanen van de Haargarage hebben sinds kort de ruime bovenverdieping van hun salon verhuurd aan Glow Beautysalon van Larissa Bos en Nagelstudio Perfect Polish van Merel Welsch. IlseLooijenPhotography
Ondernemer in beeld

De Haargarage zoekt de samenwerking in Voorthuizen

25 maart 2021 om 15:39 Zakelijk

VOORTHUIZEN Het plaatje is helemaal compleet. De cirkel is rond. Laura Florijn en Miranda van Maanen van de Haargarage hebben sinds kort de ruime bovenverdieping van hun salon verhuurd aan Glow Beautysalon van Larissa Bos en Nagelstudio Perfect Polish van Merel Welsch. Daarmee is de Haargarage steeds meer the place to be voor een nieuwe haarlook, prachtige nagels en beautybehandelingen.

Laura: ,,Dat we de bovenverdieping nu hebben gevuld is een prachtige ontwikkeling en sluit ook perfect aan bij onze langetermijnvisie. Pakweg twee jaar geleden startte ik samen met Miranda de Haargarage in dit bijzondere pand. We maakten eerst een eigen start op de benedenverdieping. Sinds die start weten steeds meer klanten ons te vinden. Ondertussen bleef de bovenverdieping leeg. Toen we daar ook steeds meer vragen en suggesties over kregen zijn we daarover na gaan denken.”

VERTROUWEN Miranda, Laura en medewerkster Wendy besloten om partners te zoeken die aansloten bij de kappersbranche. Praktijkhouders die daar in het verlengde van liggen. ,,Na een tijdje zoeken kwamen we uit bij Glow Beautysalon en Nagelstudio Perfect Polish. Zij zochten op hun beurt een goede plek voor hun eigen salons.” Zogezegd, zo gedaan. De partijen vonden elkaar en spraken elkaars vertrouwen uit. Een win-winsituatie.

DOORVERWIJZEN ,,We functioneren allemaal apart, maar werken toch samen. Het leuke is dat we naar elkaar kunnen doorverwijzen als de klant dat graag wil. Van een knipbehandeling naar de eerste etage voor een ontspannen beautybehandeling of voor kleurige nagels. Of andersom naar ons, natuurlijk. Het is maar net wat uw wensen zijn. Het mooie vind ik ook dat Larissa en Merel dezelfde manier van werken hebben: laagdrempelig, toegankelijk in een relaxte sfeer. We versterken elkaar. Iedereen is tevreden ov er de samenwerking, Juist in deze onzekere coronatijd getuigt deze stap van ons allemaal van moed. Maar we hebben er plezier in.”

AFSPRAAK MAKEN Maak voor een afspraak gebruik van het online afsprakensysteem, of pak de telefoon. De Haargarage, Glow Beautysalon en Nagelstudio Perfect Polish staan voor je klaar.

De Haargarage Hoofdstraat 90E in Voorthuizen. T: 06-24520096
Glow Beautysalon T: 06-29185581
Nagelstudio Perfect Polish T: 06-25532660.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie