Nagelstyliste Sharmain (links) is het vakkundige en enthousiaste gezicht van de Nagelbar.
Nagelstyliste Sharmain (links) is het vakkundige en enthousiaste gezicht van de Nagelbar. SAB kappers
ONDERNEMER IN BEELD

Nieuw bij SAB Kappers Barneveld: de nagelbar

17 september 2020 om 11:54 Zakelijk

BARNEVELD SAB Kappers is altijd in beweging en volgt al jaren de laatste trends. Eigenaresse Sabine van den Broek schuwt uitdagingen nooit. Opnieuw heeft ze goed nieuws: sinds kort beschikt de kapsalon aan de Nieuwe Markt in Barneveld over een heuse Nagelbar. Nagelstyliste Sharmain heeft zich helemaal in het vak gestort en staat klaar om je van trendy nagels te voorzien.

,,Ik ben superblij met deze extra service binnen onze salon”, vertelt Sabine. ,,Maar als we iets doen of vernieuwen doen we het ook goed. Dat is mijn filosofie. We merken dat de kapperswereld in beweging is. We zijn scherp op innovaties en trends, waar klanten om vragen en waar behoefte aan is. Niet voor niets beschikken we bijvoorbeeld al over een Wenkbrauwbar. Het is superleuk om jou de perfecte wenkbrauw te geven. Verder zijn we ook gespecialiseerd in het knippen van krullen. Wij vinden het gaaf om jou dansende krullen te geven of ze juist te behouden. Hiervoor passen we een speciale krullentechniek toe. Ook dat is weer vak apart binnen onze kapsalon.”

PROFESSIONALITEIT Nagelstyliste Sharmain is in haar voorbereiding op de introductie van de Nagelbar niet over een nacht ijs gegaan: ,,Ze heeft een volwaardige opleiding afgerond en is nu klaar om de Nagelbar verder vorm te geven en uit te bouwen. Dat doen we overigens met alle specialisaties. Onze enthousiaste negen medewerksters beschikken allemaal over uiteenlopende talenten. Daarnaast besteed ik veel aandacht aan opleidingen, bezoeken we workshops en leren we het vak van pure profs uit de kapperswereld. Ik leg de lat altijd hoog. Dat houdt ons niet alleen scherp, we gaan altijd voor kwaliteit.”

NAGELBAR De Nagelbar kent verschillende behandelingen. Van een manicure behandeling van een half uur, een gellak behandeling (45 minuten,) waarbij je nagels worden voorzien van prachtige gellak op de natuurlijk nagel, tot een uitgebreide powergel behandeling met verlenging (75 minuten). Hierbij kun je kiezen uit een verlenging met Gel tot een sterke Powergel. Of probeer de Overlay eens voor meer stevigheid op je nagel. Daarnaast kun je bij de Nagelbar ook terecht voor reparaties van een gebroken nagel of andere aanpassingen.

Nieuwsgierig naar de Nagelbar? Profiteer dan tot en met 1 december van dit jaar van maar liefst 50% op alle nagelbehandelingen. Maak snel een online afspraak of pak even de telefoon (0342-846188). Kijk op de website voor het complete (kappers)aanbod.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie