Afbeelding
SSS

SSS-teller staat nu op dertien spelers

Volleybal

BARNEVELD SSS heeft andermaal een speler van een top vier-team aangetrokken. Noah van Dam komt over van Orion om de spelverdelerspositie te versterken. 

Van Dam speelde de afgelopen twee seizoenen bij Orion en maakt net als Tom Koops (Sliedrecht Sport) de stap van een ploeg uit de top-vier naar SSS. ,,Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en SSS heeft een duidelijk plan voor ogen, waar ik mij compleet in kan vinden’’, vertelt Van Dam. ,,Na zes jaar met veel trainingsuren bij het Talentteam en Orion ben ik nu op zoek naar meer speeltijd. De laatste jaren heb ik wat pech gehad met blessures. Daarom ben ik alleen maar meer gemotiveerd om er een goed jaar van te maken bij SSS.’’ Van Dam gaat samen met Hugo van Garderen de spelverdelerspositie invullen. ,,SSS heeft een jong team met veel potentie. We laten een hoog niveau zien op de trainingen. Aan ons de taak om dit ook terug te laten zien in de competitie.’’ Met de komst van Van Dam staat de SSS-teller op dertien spelers. Acht spelers verlengden hun contract bij SSS en er zijn vijf nieuwe spelers. 

Naast Van Dam haalde SSS Ludrich Inocente (ZVH), Tom Koops (Sliedrecht Sport), Johan Gruvaeus en Edvin Svärd (Falkenberg VBK)

advertentie
advertentie