Cas Abraham (11) en Hugo van Garderen (tweede van rechts) blijven SSS trouw.
Cas Abraham (11) en Hugo van Garderen (tweede van rechts) blijven SSS trouw. Karin Rouw

SSS’ers blijven hun club trouw

30 april 2021 om 12:01 Volleybal

BARNEVELD Het huidige eredivisieseizoen telt nog drie wedstrijden, maar Bielderman Koetsier/SSS is al druk bezig om de selectie voor volgend seizoen op orde te hebben. In totaal zeven spelers hebben hun contract verlengd bij SSS, waaronder de twee aanvoerders Cas Abraham en Hugo van Garderen.

De Barneveldse volleybalmannen hebben dus een zevenklapper geslagen in voorbereiding op het nieuwe eredivisieseizoen. Hugo van Garderen, Niek Bakker, Alex Meijs, Cas Abraham, Robin van Weerd, Bram Berger en Thijs van Gessel hebben hun handtekening gezet onder een nieuw contract bij SSS.

Aanvoerder Cas Abraham gaat voor zijn derde seizoen in de hoofdmacht, nadat hij eerder voor Draisma Dynamo en het Talent Team in de Eredivisie speelde. ,,De reden waarom ik blijf, is omdat ik met SSS samen wil naar een hoger niveau. Ik geloof dat we met de plannen en ambities die we hebben voor een stunt kunnen gaan zorgen’’, aldus de 21-jarige passer/loper, die net als Niek Bakker en Bram Berger uit de eigen opleiding van SSS komt.

VERTROUWD Daarnaast voelen Hugo van Garderen, Alex Meijs en Thijs van Gessel zich zeer vertrouwd in Barneveld, waar zij al sinds 2018 spelen. Dat was tevens het moment dat Olaf Ratterman terugkeerde bij SSS. ,,Het afgelopen seizoen heeft heel veel impact gemaakt op mij als spelers en als persoon’’, vertelt de 24-jarige Van Garderen over het overlijden van Olaf. ,,Met deze ambitieuze groep willen we keihard trainen om de droom van Olaf verder te verwezenlijken. Ik ben erg dankbaar en trots dat ik daar een rol in mag spelen.’’

Tevens heeft Robin van Weerd - afgelopen zomer overgekomen van Dynamo - bijgetekend in Barneveld. Met de terugkeer van Tom Koops is de Barneveldse ploeg inmiddels verzekerd van acht spelers voor het nieuwe seizoen.

advertentie
advertentie
advertentie