(Archieffoto Stroe- Veenendaal)
(Archieffoto Stroe- Veenendaal) Bram van den Heuvel

Gemengde gevoelens Stroe na remise

26 februari 2022 om 19:32 Voetbal

STROE Stroe heeft aan de aantrekkelijke wedstrijd tegen Hoevelaken een punt overgehouden. Ondanks een 0-2 voorsprong moest de formatie van trainer Bert van den Brink uiteindelijk genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel.

Op Sportpark Kleinhoven speelde Stroe na drie maanden eindelijk weer een competitiewedstrijd. In Hoevelaken kon Stroe niet beschikken over de langdurige geblesseerde sterkhouders Axel Lensen, Erwin van Essen, Ivar van den Brink en Ariën Arends. Toch begonnen de bezoekers uit Stroe sterk aan het duel en waren zowel Luiz Fidom als Dylan Morren met een schot tegen de paal dichtbij de openingsgoal. Na een half uur kwam Stroe toch op voorsprong toen Mark Koudijs een vrije trap van Roy Kruse inkopte. Na rust verdubbelde Stroe de voorsprong zelfs via Roy Groenevelt na goed doorzetten van Morren. Uit een corner scoorde Hoevelaken echter snel de aansluitingstreffer waarna het een kwartier voor tijd zelfs gelijk werd: 2-2. In het restant maakte de pas 16-jarige Rutger van den Bosch zijn competitiedebuut voor Stroe en was Dylan Morren nog dichtbij de winnende treffer.

Trainer Bert van den Brink had na afloop gemengde gevoelens: ,,Aan de ene kant fantastisch dat we weer voetballen. Met lekker weer, best veel publiek en met enorme strijdlust hebben we een punt gepakt van een ploeg die op papier misschien wel beter is dan Stroe. In het eerste deel hadden we het even lastig, maar daarna kwamen wij verdiend op voorsprong op basis van de kansenverhouding. Na onze 0-2 voorsprong werd het te snel weer spannend en zijn we onder de druk van Hoevelaken bezweken. In de laatste fase herstelden wij ons knap en waren we nog dichtbij de derde goal. Hopelijk komen we later in de competitie deze twee punten niet tekort”.

Zaterdag speelt Stroe tegen Zwart Wit’63 eindelijk weer eens op Sportpark De Bosrand.

advertentie
advertentie