(archieffoto VVOP - Rood Wit)
(archieffoto VVOP - Rood Wit) Bram van den Heuvel

Rood-Wit’58 kansloos onderuit tegen sterk AGOVV

9 oktober 2021 om 18:52 Voetbal

PUTTEN- Rood-Wit’58 heeft niet opnieuw kunnen stunten. Een week na de verrassende overwinning op VVOP was de ploeg uit Putten kansloos tegen AGOVV. De voormalige profclub uit Apeldoorn won op Sportpark De Eendracht met 2-5, onder meer dankzij een hattrick van Marco Bosz.

Rood-Wit’58 stond na vijf minuten al op achterstand door een tegengoal uit een rebound. Bij de eerste mogelijkheid bracht Winand van de Kamp de thuisclub tegen de verhoudingen in langszij. Nog in de eerste helft bracht het makkelijk voetballende AGOVV de marge op drie. In de tweede helft kwamen de bezoekers zelfs op 1-5, waarna Wouter de Bruin op aangeven van Marcel van Nieuwenhuizen wat terugdeed. Een goed schot van Jop van Eijden leek via de onderkant van de lat de doellijn te passeren, maar omdat de scheidsrechter dit niet kon waarnemen bleef het bij 2-5.

Trainer Albert van Nijhuis was na afloop heel realistisch in zijn commentaar: ,,AGOVV was vandaag veel te goed voor ons, daar moeten we niet moeilijk over doen. Zij hebben echt een hele goede ploeg met veel individuele kwaliteit en positiewisselingen waar we geen grip op kregen. Wij hebben daar te weinig tegenover kunnen zetten en mogen niet mopperen dat zij in de tweede helft gas terugnamen. Deze wedstrijd moeten we gauw vergeten en ons nu richten op het zespuntenduel van zaterdag tegen Advensdo’57, dan moeten wij er staan”.