(archieffoto DWS - Viking)
(archieffoto DWS - Viking) Bram van den Heuvel

Thuisnederlaag DWS tegen Haarlem

9 oktober 2021 om 20:02 Korfbal

KOOTWIJKERBROEK- DWS heeft in eigen huis met 13-20 verloren van middenmoter Haarlem. Bij de korfballers uit Kootwijkerbroek ontbraken Linemijn Jansen en Maura van Limpt die vervangen werden door Sabrina van den Brink en Colinda Jansen. Na een 0-3 achterstand kwam DWS terug tot 5-6 en leken er mogelijkheden voor een resultaat. Via een tussensprint liep Haarlem echter uit tot de 6-11 ruststand, waarna DWS in de tweede helft nooit meer de spanning in de wedstrijd terug kon brengen.

Trainer René Slegh: ,,Het is geen schande om van Haarlem te verliezen, dat is een goede en degelijke tegenstander. Qua veldspel konden we aardig meekomen, maar we belonen ons te weinig. In de tweede helft bleven we goed meespelen, af en toe heb je het idee dat je terugkomt. Maar uiteindelijk is het met een marge van zeven toch een duidelijke nederlaag”. Zaterdag speelt DWS weer thuis, nu tegen titelkandidaat ZKC’31.

Doelpuntenmakers DWS: Gert-Jan Davelaar 4, Rinske van den Brink 3, Joël Lagerweij 2, Sabrina van den Brink 2, Kees van de Kuilen 1 en Diane van Hunen 1.