(archieffoto foto DWS - Viking)
(archieffoto foto DWS - Viking) Bram van den Heuvel

DWS in slotfase onderuit tegen Fortissimo

2 oktober 2021 om 20:43 Korfbal

KOOTWIJKERBROEK- Ondanks een goede eerste helft heeft DWS in IJsselstein met 16-13 van directe concurrent Fortissimo verloren. Een week nadat DWS in een enerverende wedstrijd het eerste punt van het seizoen wist te veroveren, leek de ploeg van trainer Rene Slegh tegen de nog puntloze thuisploeg lang op weg naar een succesvol vervolg. In de eerste helft was DWS de bovenliggende partij en de 7-9 ruststand gaf de verhoudingen goed weer. In het tweede deel kwamen de bezoekers uit Kootwijkerbroek zelfs op een marge van drie punten, maar de 9-12 voorsprong werd in het slot omgezet in de teleurstellende 16-13 nederlaag. Trainer René Slegh was duidelijk: ,,We hebben voldoende kansen gecreëerd, maar helaas belonen we ons te weinig met doelpunten en verliezen we door een slecht laatste deel de wedstrijd onnodig”. Zaterdag ontvangt DWS middenmoter Haarlem.

Doelpuntenmakers DWS: Rinske van den Brink 4, Joël Lagerweij 3, Joanne Lijbers 2, Joël Liefting 1, Rens Bleijenberg 1, Linemijn Jansen 1 en Marjanne Dekker 1.