(Foto VV Barneveld- VV Stroe)
(Foto VV Barneveld- VV Stroe) Gerwin van Luttikhuizen

Stroe eindigt bekertoernooi met forse nederlaag

18 september 2021 om 19:33 Voetbal

STROE- VV Stroe heeft het bekertoernooi afgesloten met een forse 0-5 nederlaag tegen vierdeklasser ’t Harde. Door de nederlaag is Stroe uiteraard uitgeschakeld in de beker en gaat DSV’61 als poulewinnaar verder. Op Sportpark De Bosrand kende het team van trainer Bert van den Brink een ontluisterende middag. Nadat vlak voor rust ’t Harde al op voorsprong kwam, ging het in de tweede helft helemaal mis voor de thuisclub. Eerst werd Bas Eijssens met een rode kaart van het veld gestuurd na een overtreding op een doorgebroken tegenstander, daarna waren de bezoekers uit ’t Harde vreselijk effectief met de even verrassende als forse 0-5 nederlaag tot gevolg.

Trainer Bert van den Brink had een zware zaterdag: ,,Het was heel matig, het resultaat van vandaag is erg confronterend. Wij waren niet compleet en als je dan geen goede dag hebt, kun je verliezen van een goede vierdeklasser als ’t Harde. Maar het missen van een aantal selectiespelers is geen excuus, we hebben een matige voorbereiding, spelen erg stroperig. Een forse nederlaag helpt dan ook niet voor het zelfvertrouwen. Na afloop zijn we langer in de kleedkamer gebleven en hebben elkaar de waarheid verteld. Deze week is er genoeg werk aan de winkel, zodat we zaterdag in de competitie toch goed kunnen starten tegen SKV”.