(archeiffoto)
(archeiffoto) Bram van den Heuvel

Remise Terschuurse Boys ondanks vliegende start

25 september 2021 om 22:39 Voetbal

TERSCHUUR- Terschuurse Boys is de competitie na een aantrekkelijk duel gestart met een puntendeling tegen AGOVV. Ondanks twee doelpunten in de eerste tien minuten mocht de ploeg van trainer Willem van ’t Land uiteindelijk niet ontevreden zijn met het 2-2 gelijke spel tegen de voormalige profclub uit Apeldoorn.

Op Sportpark Overbeek begon de thuisclub fantastisch aan de wedstrijd en kopte Tomas Vaarkamp een voorzet van Ronald Bouwman al in de tweede minuut in de goal. Niet veel later verdubbelde Dennis van de Veen zelfs de voorsprong. De vliegende start van Terschuurse Boys kreeg echter geen vervolg en halverwege de eerste helft kwam AGOVV via Steven van Es terug in de wedstrijd. Twintig minuten voor tijd kwamen de gasten uit Apeldoorn op gelijke hoogte. Hoewel Gydo Vos nog een vrije trap op een kansrijke positie kreeg, mocht de thuisclub niet ontevreden zijn met de puntendeling.

Trainer Willem van ’t Land: ,,Uiteindelijk moeten we dit punt wel koesteren. AGOVV is een goed voetballende ploeg met veel lopende mensen en veel individuele kwaliteiten. Wij hadden het in de tweede helft na een aardig eerste kwartier dan ook behoorlijk lastig”. Zaterdag wacht Terschuurse Boys de moeilijke uitwedstrijd tegen Zeewolde.