(Archieffoto ODIK-Spirit)
(Archieffoto ODIK-Spirit) Erik Terpstra

ODIK wint ook in Groningen

Korfbal

[BARNEVELD] ODIK heeft ook de tweede wedstrijd na de hervatting van de veldcompetitie gewonnen. In Groningen werd hekkensluiter De Parabool met 15-19 verslagen waardoor de Barnevelders de vierde positie verstevigen.

Drie weken na de winst op Spirit kwam ODIK tegen De Parabool nooit in de problemen zonder de hele wedstrijd te domineren of een flinke marge op te bouwen. Na een 7-10 ruststand was de 15-19 eindstand uiteindelijk een prima afspiegeling van de verhoudingen. Trainer Ruud van de Hoef had na afloop gemengde gevoelens: “Prima dat we gewonnen hebben, maar ons spel was niet hoogstaand. We hebben ook niet slecht gespeeld, maar het allemaal net wat scherper gekund. In de afronding ontbrak wat scherpte en kwamen we voor rust in een negatieve flow in de afwerking. Aan de andere kant is het ook een goed teken dat we probleemloos winnen en toch niet helemaal tevreden zijn.” Volgende week speelt ODIK thuis tegen koploper Victum.

[Doelpuntenmakers ODIK: Milko van Golberdinge 7, Cees Snoei 3, Melle Smit 3, Liesbeth Bouter 2, Bart Evers 2, Rhodé Hartkamp 1 en Brandien van de Fliert 1.] 

advertentie