(Archieffoto ODIK-MIA)
(Archieffoto ODIK-MIA) Bram van den Heuvel

Goede tweede helft brengt ODIK verdiende zege

16 oktober 2021 om 18:48 Korfbal

BARNEVELD- ODIK heeft de tweede opeenvolgende thuiszege behaald. In Barneveld werd vooral dankzij een uitstekende tweede helft met 25-19 gewonnen van De Wâlden. Door de zege stijgt ODIK naar de vierde plek op drie punten achterstand van de koplopers.

Op Sportpark Overbos ging het duel tussen ODIK en de Friese middenmoter in het eerste deel gelijk op, getuige de 11-11 ruststand. Na de hervatting verbeterde de thuisclub het aanvalsspel en werd bij 13-13 onder aanvoering van de uitblinkende Ard van der Pols met een serie van zes de beslissende demarrage geplaatst. Trainer Ruud van de Hoef was content: ,,Het was geen makkelijke zege, maar wel een goede overwinning. We trainen goed en hard, mooi dat nu ook in de resultaten blijkt dat we de goede kant op gaan. De overwinning van vandaag is een echte teamprestatie, iedereen heeft zijn eigen rol en vult elkaar goed aan. Hierdoor zijn we minder voorspelbaar en hebben we meer variatie in ons aanvalsspel”. Zaterdag speelt ODIK in Vriezenveen tegen hekkensluiter Amicitia.

Doelpuntenmakers ODIK: Ard van der Pols 6, Milko van Golberdinge 6, Cees Snoei 5, Bart Evers 3, Liesbeth Bouter 3 en Melissa Bakkenes 2.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie