Afbeelding
..
Zorg in beeld

Orthodontie in een ontspannen sfeer, met familiekorting

29 oktober 2020 om 09:08 Zorg

BARNEVELD Orthodontie Barneveld bestaat 12,5 jaar en dat wil het 14-koppige team graag met iedereen delen. Praktijkmanager Esther Ebbers vertelt er meer over.

Esther: ,,We merken dat zowel kinderen als volwassenen zich hier tijdens hun behandelingen thuis voelen, en dat vinden we erg fijn, want wij vinden dat orthodontie niet ‘eng' hoeft te zijn. Integendeel zelfs. Orthodontie draagt juist een steentje bij aan jouw glimlach.”

ZELFVERTROUWEN Samen met haar collega's ziet Esther dat kinderen die een beugel krijgen zich ook op persoonlijk vlak ontwikkelen: ,,Vaak zie je dat een jongen of meisje wat schuchter binnenkomt, maar aan het einde van het beugeltraject de deur uit gaat met veel meer zelfvertrouwen. Dat is mooi om te zien. In dit proces spelen de assistentes een belangrijke rol, doordat ze de patiënten professioneel maar ongedwongen en relaxed tegemoet treden, en in heldere taal uitleggen wat er gaat gebeuren. In de loop van de behandeling bouwen ze vaak een ontspannen band op met de patiënten.”

Esther: ,,Waar we ook trots op zijn is dat de orthodontisten altijd openstaan voor ontwikkelingen en innovaties. Ze zijn nieuwsgierig in het belang van de patiënt.” Ze noemt twee voorbeelden.

INVISALIGN ,,Veel kinderen zien op tegen de ‘buitenboordbeugel'. Die zorg is niet meer nodig. We passen nu nieuwe technieken/constructies toe waardoor de buitenboordbeugel verleden tijd is. Verder zien we de laatste jaren steeds meer volwassenen in de praktijk. Zij willen wel hun gebit verbeteren, maar zien op tegen de ‘zichtbare' beugel. Geen probleem. Wij passen de vrijwel onzichtbare Invisalign-beugel toe. Met transparante hoesjes worden tanden comfortabeler en onzichtbaar rechtgezet.”

FAMILIEACTIE Orthodontie Barneveld, dat zo goed mogelijk coronaveilig werkt, heeft veel gezinnen als klant. Daarom is er de doorlopende Familie-korting actie: ,,Vaak zien we gedurende de jaren hele families. En dat sterkt ons vertrouwen. Daarom geven we elk tweede lid van een gezin 5% korting en het derde lid 10%. Die korting geldt zowel voor een broertje, zusje maar ook voor vader of moeder.''

INLOOPOCHTEND Zaterdag 14 november organiseert de praktijk een inloopochtend. Tijdens deze gratis verzekeringscheck krijg je informatie over de behandeling en wat de verwachte kosten zijn, zodat je op basis daarvan de verzekeringspolis kan afsluiten voor 2021. Opgeven kan via e-mail of per telefoon.

Orthodontie Barneveld. Langstraat 14 in Barneveld. T: 0342-408406. E: info@orthobarneveld.nl
I: www.orthobarneveld.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie