Rob van den Boogaard met de zussen Wilma en Marianne.
Rob van den Boogaard met de zussen Wilma en Marianne. Pauw Media

Trainingsplan Level Fitness in Barneveld helpt Wilma en Marianne

10 november 2023 om 08:32 Zakelijk

BARNEVELD Wil jij meer uit jezelf halen, fitter worden, afvallen en werken aan je gezondheid? Kom dan in beweging bij Level Fitness. Met een op maat gemaakt plan, dat past bij jouw wensen en doelen. Rob van den Boogaard: ,,Samen brengen we jouw fitheid naar een hoger level. Alles wat wij doen is voor de lange termijn. Onze leden Wilma en Marianne kunnen erover meepraten.”

Rob: ,,Wij ondersteunen je met het hele plaatje. Van voeding tot volledig verzorgde (kracht)trainingen op maat. De redenen om met een personal trainer aan de slag te gaan zijn voor iedereen verschillend. Sommige mensen hebben overgewicht of ervaren burn-out gerelateerde klachten, en willen hier wat aan gaan doen. Anderen komen bij ons via een fysiotherapeut.”

ZUSSEN Rob vertelt over twee voorbeelden uit de praktijk: ,,De zussen Wilma en Marianne (van Salon Uniek in Barneveld en Woudenberg) sporten hier al geruime tijd en werken ondanks hun drukke bestaan aan hun eigen doelen. Wilma sport hier 1,5 jaar met als doel om zich fitter te voelen en te werken aan een strakker lijf. Nu ze zwanger is, gaat ze gewoon door, maar met een aangepast programma. Haar doel is verlegd. We letten bijvoorbeeld ook op haar voedingspatroon en kijken wat wel kan. Na haar zwangerschap wil ze gewoon weer doorgaan.”

Haar zus Marianne kampt met een compleet ander (beweeg)probleem: ,,Met een versleten rugwervel en met twee pinnen in de rug heeft zij een hele andere uitdaging. Zij is vanuit de revalidatie doorgegaan met 1 op 1 sporten. Hierdoor weet ze zeker dat ze altijd met een goede houding traint en geen nieuwe blessures oploopt.”

INTAKE Bij het team van Level Fitness weet je van tevoren precies wat er gaat gebeuren: ,,Na het eerste contact nodigen we je uit voor een nadere kennismaking. Tijdens deze intake nemen we samen je doelstelling en je obstakels door. Samen met jou maken we een persoonlijk (beweeg)plan, voedings- en trainingsplan. Onze aanpak is gericht op permanent resultaat, zodat je voor altijd kan blijven genieten van je behaalde resultaat. En de tijdstippen om samen aan je persoonlijke doelen te werken zijn flexibel. Dat kan aan het einde van de middag, maar we trainen ook klanten ’s morgens om 05.00 uur.”

Kom ook in beweging en maak nu een afspraak via de website. Hier vind je ook informatieve blogs, boordevol verhalen en tips. De personal trainers Rob, Jorn, Mark, Michaël, Dave, Rob, Rens en Wessel helpen jou om de beste versie van jezelf te worden. Doe je mee?

Level Fitness B.V. Gelkenhorsterweg 3 in Barneveld. T: 06-22996500. E: info@levelfitness.nl I: www.levelfitness.nl

advertentie
advertentie