Celia Yildirim van Z-Drive.
Celia Yildirim van Z-Drive. Pauw Media

Rijschool Z-DRIVE in Barneveld groeit snel

Zakelijk

BARNEVELD Wil jij je autorijbewijs op een vertrouwde en veilige manier halen? Met een positief ingestelde rijinstructrice die alles voor je zal doen om jouw felbegeerde ‘roze papiertje’ te bemachtigen? Eigenaresse Celia Yildirim van Z-Drive geeft graag samen met jou gas op een ontspannen maar betrouwbare manier.

Z-Drive is nog een jong bedrijf. Sinds de zomer van dit jaar is de autorijschool actief, maar de gediplomeerde rijinstructrice Celia heeft inmiddels 20 jaar ervaring op dit gebied.
Met Celia kun je dus gerust de weg op. ,,Ik werk met een mooie, degelijke Mercedes A-Klasse. Een fijne auto om in te lessen. De examens vinden plaats bij het CBR in Amersfoort”, legt Celia uit die altijd een grote drive heeft.

SPORTIEF Niet voor niets is zij ook personal trainer naast haar werk als rijinstructrice: ,,Sporten en bewegen doe ik graag om mezelf fit en scherp te houden. Ik ben een positief ingesteld persoon en dat straal ik uit op de leerlingen die ik lesgeef. Jong en oud waarderen mijn levensinstelling.”

ZORGELOOS RIJDEN Gedurende de jaren dat Celia lesgeeft, heeft ze gemerkt dat het halen van het rijbewijs voor veel leerlingen spannend is, maar wat moet je doen als de spanning zo hoog oploopt dat je volledig blokkeert en een black-out krijgt? Geen zorg, Celia neemt je mee aan de hand.

FAALANGSTCURSUSSEN ,,Z-Drive is hierin juist gespecialiseerd. Naast de normale rijlessen verzorg ik ook faalangstcursussen, ga met je rijangst aan de gang en geef op verzoek opfrislessen om je de vaardigheden weer opnieuw aan te leren. Mijn doelstelling is om jou je rijbewijs vol zelfvertrouwen te laten halen, en dat je dit vertrouwen op de weg ook vast kan houden. Ik vind dat leuk om te doen. Dat komt denk ik ook door mijn sportieve blik en mijn werk als personal trainer.”

GRATIS PROEFLES Wil jij een afspraak maken voor een gratis proefles of wil je meer weten over de lespakketten die Z-Drive in het aanbod heeft? Neem dan contact op met Celia: ,,Dan gaan we samen de weg op en bespreken we je mogelijkheden en je beginsituatie voordat je start met de lessen. Ik geef je dan een advies over de hoeveelheid lessen die je vermoedelijk nodig hebt.”

Wil jij ook graag gasgeven? Z-Drive maakt je rijles persoonlijk. Meer informatie: Z-Drive. T: 06-27017991. E: mutlurijles@hotmail.com

advertentie