The New Bride in Barneveld is het adres voor jouw droomjurk.
The New Bride in Barneveld is het adres voor jouw droomjurk. Pauw Media

Honderden trouwjurkenbij The New Bride in Barneveld

14 september 2023 om 07:57 Zakelijk

BARNEVELD Wanneer je als bruid in spe binnenstapt bij The New Bride in Barneveld wordt je verwelkomd met een drankje en hangen er al wat trouwjurken voor je klaar. Van tevoren nemen de medewerkers van The New Bride namelijk al contact met je op om te kijken wie je bent en wat je wensen zijn. Je mag ook zelf nog even door de winkel lopen, op zoek naar mooie jurken. En dan is het tijd om te passen en wie weet slaag je nog dezelfde dag voor jouw droomjurk! 

EIGEN COUTURELIJN Die droomjurk kan klassiek, strak, modern, hoog gesloten of een maatje meer zijn. Wat je ook zoekt; je vindt het bij The New Bride. Want hier hangen een paar honderd jurken in verschillende modellen. Allemaal enkele stuks van gerenommeerde merken als Rosa Clara, Morilee, Mon Cheri, Stella York en Sincerity. Daarnaast hangen er bijzondere jurken uit de eigen couturelijn, genaamd Madelief. Eigenaresse Marlies ten Hoedt houdt de collectie up-to-date door (inter)nationale beurzen bij te wonen en zorgt voor een jaarlijks wisselende collectie.

JE EIGEN JURK ONTWERPEN Wellicht heb je een bepaald beeld van hoe jouw trouwjurk eruit moet zien. Of lukt het je maar niet om je ideale jurk te vinden. Doordat The New Bride een eigen ontwerpstudio heeft kun je hier je trouwjurk naar wens laten ontwerpen en maken. Tijdens de eerste afspraak ga je verschillende modellen passen. Zo ontdek je wat voor jou de ideale trouwjurk is en welke details je daarin graag verwerkt wilt hebben. Hierna gaat onze ontwerper aan de slag met het realiseren van jouw droomjurk.

STERK IN MAATWERK Je hebt dé jurk gevonden, maar zou er toch graag nog iets aan willen veranderen. Dat kan. Doordat The New Bride een eigen atelier in huis heeft en er iedere dag een coupeuse aanwezig is, weet je direct of de aanpassingen die je wilt mogelijk zijn. Wellicht wil je een andere halslijn, andere mouwtjes of een bijpassend jasje. Bijna alles is mogelijk. Marlies: ,,Iedere trouwjurk is wat dat betreft maatwerk en hierin denken we graag mee met onze klanten. We zorgen tevens voor de hele afstyling; denk aan sieraden, schoenen, sluiers en lingerie. Alles om ervoor te zorgen dat jij er straks stralend uitziet op die belangrijke dag in je leven!”

 The New Bride is geopend van dinsdag t/m zaterdag. Wil je zeker weten dat één van onze adviseuses tijd voor je heeft? Bel of mail dan even voor een (pas)afspraak. Ook voor vragen mag je altijd contact opnemen. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.

The New Bride Valkseweg 19, Barneveld

Dit artikel is onderdeel van de Trouwbijlage

advertentie
advertentie
advertentie