Collins Chiropractie in Barneveld houdt zaterdag 28 november en zaterdag 12 december een gratis screeningsdag.
Collins Chiropractie in Barneveld houdt zaterdag 28 november en zaterdag 12 december een gratis screeningsdag. Pauw Media
Ondernemer in beeld

Gratis screeningsdagen bij Collins Chiropractie

27 november 2020 om 14:22 Zakelijk

BARNEVELD Heb je regelmatig last van rug- en schouderklachten, nekpijn, hoofdpijn of migraine? Denk dan eens aan chiropractie als behandeling. Vooral nu je binnenkort een besluit gaat nemen over je zorgverzekering voor 2021, is dit het moment om te zien of chiropractie wat voor je kan betekenen. Daarom organiseert Collins Chiropractie op zaterdag 28 november en zaterdag 12 december een gratis screeningsdag.

Manon Collins-Meijer: ,,Tijdens deze screeningsdagen wordt je wervelkolom nagekeken en neemt de chiropractor jouw vragen en klachten door. Om de verstoringen in wervelkolom inzichtelijk te maken wordt er ook een temperatuurscan van de wervelkolom gemaakt. Op basis hiervan wordt er een indicatie gegeven of het voor jou zinvol is om te starten met chiropractie.”

THUISWERKEN Manon: ,,We zien de laatste maanden ook steeds meer patiënten in de praktijk die problemen krijgen door het vele thuiswerken. Veel mensen zitten urenlang voorovergebogen, bewegen te weinig en ontwikkelen ongemerkt rug- en nekklachten, hoofdpijn, RSI-klachten. Ook daarvoor is chiropractie een goede behandelmethode.”

Chiropractie wordt door de meeste zorgverzekeraars vanuit het aanvullende pakket gedeeltelijk vergoed, vervolgt Manon haar uitleg: ,,Bovendien geldt daarvoor geen eigen risico. We nodigen je van harte uit voor de screeningsdagen zodat je straks weet waar je aan toe bent. Bovendien kun je ook kennismaken met onze praktijk. Neem dan gerust een kijkje.”

SCREENING Screeningsdagen: zaterdag 28 november en zaterdag 12 december (beide dagen van 09.00 – 13.00 uur). De screening, op basis van een persoonlijke afspraak, duurt ongeveer twintig minuten en is geheel gratis. Opgeven kan via de website, via e-mail of telefonisch.

CHIROPRACTIE Collins Chiropractie bestaat al sinds 1984 en is een begrip in Barneveld. Het ervaren team beschikt over twee chiropractors die gespecialiseerd zijn in de diagnose, behandeling en preventie van klachten die ontstaan in de wervelkolom.

Collins Chiropractie is gevestigd aan de Churchillstraat 48 in Barneveld.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie