Heleen Kleijer: ,,Van alle  genomineerde bedrijven worden speciaal voor deze avond gemaakte video's vertoond."
Heleen Kleijer: ,,Van alle genomineerde bedrijven worden speciaal voor deze avond gemaakte video's vertoond." Thessa van Beek

Welke ondernemers maken kans? Nominaties Ondernemers Event Gemeente Barneveld bekend

19 oktober 2023 om 15:35 Zakelijk

BARNEVELD Over een kleine maand vindt het Ondernemers Event Gemeente Barneveld plaats. Het event is gekoppeld aan De Dag van de Ondernemer en wordt een dag daarvoor op donderdag 16 november in het Schaffelaartheater gehouden. Inmiddels zijn voor de drie awards de nominaties bekendgemaakt. 

Eventorganisator Heleen Kleijer werkt samen met leden van de Kiwanis Club Barneveld aan de realisatie van dit nieuwe lokale business evenement. Wat haar daarbij helpt is dat ze met haar bedrijf HELEEN de linking pin is tussen de diverse ondernemersverenigingen in de gemeente Barneveld. ,,Ondernemers vormen de drijvende kracht achter economische groei en innovatie. Het ondernemerschap van vandaag creëert de banen van morgen”, zegt Kleijer. ,,Daar mogen ondernemers best eens voor in het zonnetje gezet worden en dat vieren we op 16 november.” 

AVONDVULLEND PROGRAMMA 

Dit vieren van het ondernemerschap gaat op die dag gepaard met een avondvullend programma waarbij de Jonge Ondernemer van Jaar, de Duurzame Ondernemer van het Jaar en de Ondernemer van het Jaar worden gekozen. Inmiddels hebben de juryleden hiervoor een groot aantal voorgedragen ondernemers beoordeeld. Daaruit zijn de volgende nominaties voortgekomen. 

Jonge Ondernemer van het Jaar:
Via Techniek - Kootwijkerbroek
Aminola - Barneveld
Cooxs - Kootwijkerbroek

Ondernemer van het Jaar:
Bosch Beton - Barneveld
Tosch - Barneveld
Simplex - Barneveld

Duurzame ondernemer van het Jaar:
OX Power - Barneveld
Greengiving - Barneveld
De Daltons - Voorthuizen

GASTSPREKERS 

Tijdens de door entertainer Robin Visser gepresenteerde awardshow treden Henrie van Beusekom en Chiel Kraai als gastsprekers op, verklapt Heleen Kleijer alvast. ,,Tussen de drie award-uitreikingen door vertellen deze beide geslaagde ondernemers het verhaal achter hun succes. Wat heeft ze gebracht tot waar ze nu staan? Waar hebben ze veel van geleerd? En wat ging er niet goed? Juist daar kunnen andere ondernemers ook veel van leren.”

Henrie van Beusekom richtte in 1989 Orlaco (Ogen Rechts Links Achter Compleet Overzicht) op. Het bedrijf maakt camera’s en sensoren voor alles wat rijdt en vaart. In 2017 werd Orlaco zeer succesvol verkocht aan een Amerikaans bedrijf. Chiel Kraai is groeiondernemer en oprichter van Welvaere, producent van hottubs. In 2011 richtte Chiel het bedrijf op en sindsdien is het enorm gegroeid en heeft het nu zo’n honderd medewerkers en vestigingen in vijf landen. 

BIJZONDERE PRESTATIES

,,Het wordt een heel interactieve avond die aan het begin wordt afgetrapt met een welkomstwoord door burgemeester Jacco van der Tak”, geeft Heleen Kleijer aan. ,,Van alle genomineerde bedrijven worden speciaal voor deze avond gemaakte video’s vertoond. Bijzondere prestaties op het gebied van productie, groei, service, duurzaamheid, ontwikkeling, innovatie en inclusiviteit passeren daarbij de revue.”

We vieren het ondernemerschap

Kleijer merkt aan de vele positieve reacties dat het evenement steeds meer begint te leven bij ondernemers in de regio. ,,Van Veen Advocaten organiseert bijvoorbeeld op de derde donderdag van november altijd hun traditionele Beaujolaisparty. Dat valt nu samen met dit evenement en daarom wilden ze voor deze gelegenheid graag de wijn die tijdens het evenement wordt geschonken, sponsoren.” 

Intussen is ook de kaartverkoop voor het evenement goed op gang gekomen, constateert Kleijer tevreden. ,,Bedrijven kunnen via de website ook nog steeds tafels voor meerdere personen kopen waarmee ze een kleine extra sponsorbijdrage leveren. En alle opbrengsten gaan naar het goede doel, de Kanjerketting, dus elke extra bijdrage hiervoor is meegenomen.”

www.ondernemersevent.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie