Ondernemers Walter de Graaf van Proces Resultaat, Hans du Gardijn van Janse Mode Women, Okko Huisman van CloudSuite, Wijnand Thomassen van Boxxis Architecten en René de Beer van De Beer Group steunen het Barnevelds Ondernemers Event.
Ondernemers Walter de Graaf van Proces Resultaat, Hans du Gardijn van Janse Mode Women, Okko Huisman van CloudSuite, Wijnand Thomassen van Boxxis Architecten en René de Beer van De Beer Group steunen het Barnevelds Ondernemers Event. Rinus van Denderen

Nieuw Barnevelds Ondernemers Event

6 juli 2023 om 13:50 Zakelijk

BARNEVELD De regio Barneveld staat bekend om zijn dynamische ondernemerschap. Niet voor niets behoort het tot de hardst groeiende economische regio’s van Nederland. En dat mag best wat meer in de spotlights staan, vindt Heleen Kleijer. Op initiatief van en in samenwerking met Kiwanis Barneveld organiseert zij het Barnevelds Ondernemers Event. Dit nieuwe lokale Barneveldse Ondernemers Event is gekoppeld aan De Dag van de Ondernemer en vindt op 16 november plaats in het Schaffelaartheater. Ondernemers zijn van harte uitgenodigd en kaarten komen binnenkort in de verkoop. 

De gemeente Barneveld maakt deel uit van een van de hardst groeiende economische regio’s van Nederland, zo signaleerde RaboResearch onlangs. Innovatie, dynamisch ondernemerschap, human capital, kennisinfrastructuur en bereikbaarheid zijn slechts enkele positieve factoren die hieraan bijdragen. Het ondernemersklimaat is in deze regio bovengemiddeld goed vergeleken met andere economische regio’s in Nederland.  Sterk of gestaag groeiende bedrijven, maar ook startende ondernemers dragen in de Barneveld en omgeving hun steentje bij aan de groei. 

DAG VAN DE ONDERNEMER Dat verdient respect en waardering en daarom wordt ook jaarlijks in de derde week van november in ons land de Dag van de Ondernemer gevierd. Om deze landelijke dag ook een lokaal tintje te geven wordt dit jaar voor het eerst het Barnevelds Ondernemers Event georganiseerd. Zo kunnen bedrijven in de regio gezamenlijk hun ondernemerschap vieren met een eigen, avondvullend evenement dat plaatsvindt in het Schaffelaartheater. Tijdens het Barnevelds Ondernemers Event worden ook drie business awards uitgereikt in de categorieën Barneveldse Ondernemer van het Jaar, Jonge Ondernemer van het Jaar en Duurzame Ondernemer van het Jaar. Per categorie worden drie ondernemers genomineerd die tijdens het event uitgebreid worden belicht. Hierna zal een onafhankelijke jury de winnaars bekendmaken.  

CREATIEVE INVULLING Met dit lokale event wordt aan De Dag van de Ondernemer een eigen creatieve invulling gegeven. Inmiddels hebben zich vier hoofdsponsoren bereid gevonden om de kosten voor dit evenement te dragen. Dat zijn de gemeente Barneveld, de Rabobank Gelderse Vallei, Schuiteman Accountants en BDUmedia.

GOED DOEL De Kiwanis Club Barneveld heeft een nieuw fundraise project gekoppeld aan dit event, geeft Heleen Kleijer aan. ,,Kiwanis zet zich altijd in voor goede doelen die betrekking hebben op minder bedeelde kinderen. Voor dit evenement is dat Kanjerketting van de Vereniging Kinderkanker Nederland. De opbrengst van de kaartverkoop voor dit event gaat volledig naar dit goede doel. Ondernemers en bedrijven die aanwezig willen zijn bij het Barnevelds Ondernemers Event kunnen kaarten kopen of tafels in de zaal reserveren via onze website. Het voordragen van ondernemers om genomineerd te worden kan via de website vanaf vrijdag 7 juli tot 15 september.’’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie