Afbeelding
Geertjan Jansen

Lambèrt Broekhuis nieuw gezicht bij Barneveldse Krant

2 december 2019 om 19:40 Nieuws

BARNEVELD ,,Een geweldige uitdaging, waarin ik erg veel zin heb.'' Lambèrt Broekhuis (53) is de nieuwe media-adviseur van de Barneveldse Krant. Hij gaat ondernemers in de regio Barneveld helpen om zich nóg beter lokaal te profileren, via de krant én online.

De Barneveldse Krant volgt Broekhuis al jaren. ,,Zo'n goed gelezen, lokaal dagblad blijft uniek in Nederland. En het mooie is dat we ook online een groot lezerspubliek hebben, we bereiken maandelijks meer dan 150.000 unieke bezoekers. De krachtige combinatie van krant en online maakt de Barneveldse Krant tot een zeer effectief communicatieplatform voor ondernemers.''

Broekhuis gaat in zijn nieuwe rol specifiek aan de slag in de dorpen Barneveld, Kootwijkerbroek, Stroe, Terschuur, Zwartebroek, Garderen en Kootwijk. Hij is de opvolger van Robert Jan Ruitenbeek. Collega Gemma Otten is de media-adviseur voor Voorthuizen. Monique Jansen (binnendienst) is namens de Barneveldse Krant in de gehele gemeente actief.

De gemeente Barneveld is voor Broekhuis bekend terrein. ,,De mentaliteit van 'met beide benen op de grond en hard werken' spreekt mij aan.'' Leuk feitje is dat hij familie is van Jan Broekhuis, die in de 19e eeuw een klompenmakerij runde in het centrum van Barneveld.

Broekhuis, woonachtig in het buitengebied tussen Voorthuizen en Nijkerk, werkt al 12,5 jaar bij BDUmedia. De laatste jaren was hij als media-adviseur actief op de Noord-Veluwe. Daarvoor was hij tien jaar zelfstandig ondernemer. Kennismaken met Lambèrt Broekhuis? Hij is bereikbaar via l.broekhuis@bdu.nl of 06-4614 4190.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie