Afbeelding
Jumbo Groenendijk

Jumbo Groenendijk in Barneveld gaat verbouwen en sluit binnenkort 2,5 week de deuren

Zakelijk

BARNEVELD De Jumbo-supermarkt aan de Buru 40 in Barneveld krijgt een nieuw uiterlijk. ,,Klanten hebben hier vanaf 8 februari nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide maaltijden, belegde broodjes en lokale producten. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden’’, meldt een woordvoerder. 

De winkel sluit zaterdag 21 januari om 16.00 tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 8 februari kunnen inwoners van Barneveld en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo-winkel. 

VERS In de nieuwe zaak is er nog meer aandacht voor verse producten, die in de winkel worden klaargemaakt. Zo bereiden Jumbo-medewerkers ter plekke diverse seizoensspecialiteiten en pizza’s om thuis af te bakken en zijn er vers belegde broodjes en borrelschalen verkrijgbaar. ,,Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, (gegrilde) vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Daarnaast kunnen mensen in de vernieuwde Jumbo zelf macarons scheppen en worden de glutenvrije en vegetarische assortimenten uitgebreid. Ten slotte is er veel aandacht voor lokale producten, zoals lokale (speciaal)bieren, bakmixen van Molen de Vlijt, honing van de Valksche Bijenhof en zuivel en ijs van de Kleine Hope.’’ 

ZELFSCAN Ondernemer Barthold Groenendijk: ,,De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks bijna 1.500 vierkante meter vloeroppervlakte.” Naast de drie gewone kassa’s, zal de winkel straks ook over negen speciale ‘self checkout kassa’s’ beschikken, waar klanten hun boodschappen binnen een handomdraai kunnen afrekenen. 

Colette Cloosterman-van Eerd, mede-eigenaar van Jumbo Supermarkten, kijkt samen met alle Jumbo-collega’s uit naar de heropening van de winkel: ,,We zijn er trots op dat we dankzij de verbouwing onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. We streven naar meer dan 100 procent klanttevredenheid op basis van onze succesvolle Jumbo formule met de combinatie van een groot assortiment én de beste service én euro’s goedkoper. Deze ambitie kunnen we alleen waarmaken met het enthousiasme, de vakkundigheid en de inzet van onze medewerkers.”  

Alle klanten die na de opening voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een ambachtelijk gebakken appeltaart (deze actie is geldig tot en met zaterdag 11 februari).

advertentie
Afbeelding
Burgemeester Luteijn, een bijzondere bestuurder 3 uur geleden
Afbeelding
De modernste Jumbo van de Veluwe staat in Barneveld. Winkel woensdag open na grote verbouwing 3 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Barneveld 'hotspot' in aanpak fijnstof uit kippenstallen 4 uur geleden
advertentie