Afbeelding
Cees van Dijk

DA-drogisterij Voorthuizen gaat weer open

21 november 2018 om 17:31 Nieuws

VOORHUIZEN Vertrouwde gezichten, een nieuwe winkel, een andere naam en een veelzijdig assortiment. Zo vat Adriaan Jansen de heropening van de bekende drogisterij aan de Hoofdstraat in Voorthuizen samen. ,,Op 15 november gaan de deuren weer open en voor de eerste honderd klanten hebben we een leuke goodiebag klaarstaan met een aantal producten", belooft hij.

Enkele weken geleden nam Adriaan de DA-drogisterij, die al sinds 1976 een begrip is in het dorp, over van de vorige eigenaren. Als we hem spreken is hij samen met Nikita en Harriët druk in de weer met de inrichting en het vullen van de schappen. „In de eerste plaats blijven we natuurlijk een drogisterij, maar daarnaast hebben we tal van cosmeticaproducten in ons assortiment", licht hij toe. ,,Ook kunnen klanten bij ons terecht voor natuurvoeding. Dat past bij onze winkel, want bewust bezig zijn met voeding vormt de basis voor een goede gezondheid."

CHOLESTEROL „Niet alleen krijgen onze klanten in de winkel deskundig advies over de farmaceutische producten, ook werken we nauw samen met een aantal artsen en therapeuten. Zo organiseren we bijvoorbeeld cholesterol-prikdagen. Klanten kunnen dan hun cholesterol laten controleren. Mocht dat te hoog zijn, dan hebben we in onze drogisterij verschillende producten die helpen die omlaag te brengen."

Nieuw in de winkel is een uitgebreide collectie thee. Omgeven door een heerlijke geur staan er tientallen zakjes met uiteenlopende smaken en samenstellingen. Wie eerst een bepaalde soort wil proeven, krijgt een kopje thee geserveerd, belooft Adriaan. „Liever een kopje koffie? Dat kan ook."

Aanpassen van het assortiment behoort wat Adriaan betreft vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. „In onze winkel hebben we een aantal standaardproducten, maar we proberen altijd flexibel in te spelen op de vraag en aan te sluiten op de wensen van onze klanten", verzekert hij. „En mocht het niet mogelijk zijn om zelf de inkopen te doen, dan bezorgen wij in de regio de boodschappen aan huis."

Om de opening van de winkel, die voortaan DA drogisterij Soap & Spices zal heten, een extra feestelijk tintje te geven, zijn er voor de klanten aantrekkelijke aanbiedingen. Welke dat zijn, wil Adriaan nog niet zeggen. „Houd de komende dagen vooral de brievenbus in de gaten", raadt hij aan. „In onze folder, die in Voorthuizen huis-aan-huis wordt verspreid, staan de details."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie