Barthold en Tineke Groenendijk in de winkel die vijf jaar bestaat.
Barthold en Tineke Groenendijk in de winkel die vijf jaar bestaat. Pauw Media

Jumbo Groenendijk bestaat vijf jaar en geeft fiets, ballonvaart en andere mooie prijzen weg

Zakelijk

BARNEVELD Vijf jaar geleden begonnen de ondernemers Barthold en Tineke Groenendijk aan een nieuwe uitdaging: Jumbo Groenendijk aan de Buru 40 in Barneveld. En kijk nu. De eigentijdse supermarkt heeft inmiddels veel vaste klanten en een jong enthousiast team. Het eerste lustrum is een feit, en dat wordt gevierd.

Barthold: ,,We vieren het vijfjarig bestaan (officieel 13 september) op verschillende manieren. Gisteren, woensdag 14 september, hielden we een gezellige kinderspeelmiddag, onder andere met oudhollandse spellen. Maar we doen meer.”

PRIJZENPOT ,,Mede dankzij de medewerking van Het Fietsenhuis en Ballonvaartcentrum van Manen zijn er mooie prijzen te winnen. Naast de hoofdprijs (fiets ter waarde van 1000 euro), een tweede prijs (ballonvaart voor twee personen), hebben we een dinerbon voor twee personen, kaartjes voor Ouwehands Dierenpark, Barneveldse Cadeaukaarten en Jumbo cadeaubonnen. In totaal zijn er 20 prijzen te winnen. Tot en met zaterdag 17 september kun je je naam en telefoonnummer invullen op een flyer en deze in een ton in de winkel deponeren.”

De prijsuitreiking wordt ook feestelijk aangepakt: ,,Alle winnaars nodigen we op zaterdag 24 september in de winkel uit. Daar maken we de prijswinnaars definitief bekend, en maken er een leuk feestje van.”

KLANTEN BEDANKEN Barthold en Tineke willen alle klanten en natuurlijk de medewerkers hartelijk bedanken voor het vertrouwen in hun winkel, sinds de start in 2017: ,,Wij vinden het mooi om te zien dat veel klanten ons weten te vinden en het Jumbo-aanbod waarderen. Dat is voor ons een belangrijke ruggensteun om verder te werken aan onze kwaliteit.” Maar stilzitten? Ho maar: ,,In het voorjaar van 2023 gaan we de zaak verder vernieuwen/verbouwen om te blijven voldoen aan onze eigen hoge kwaliteitseisen. Maar dat is nog toekomstmuziek.”

Jumbo Groenendijk zoekt voor alle afdelingen trouwens nog enthousiast personeel. Wil jij bij Jumbo werken? Kijk dan op de website: www.jumbo.com (jobs). Jumbo Groenendijk. Buru 40, 3772 EX Barneveld. T: 0342-219080.

advertentie
advertentie