Het team van Visburgt.
Het team van Visburgt. Pauw Media
Ondernemer in beeld

Vis van Visburgt, een gezond Vaderdagcadeau

10 juni 2021 om 13:31 Zakelijk

BARNEVELD Na twee mooie jaren is Visburgt een begrip in Barneveld en omgeving geworden. Even het wekelijkse praatje onder het genot van een stukje kibbeling is zowel voor de klanten als de dames van de Visburgt echt genieten. En er is nieuws: ,,Vanaf woensdag 16 juni kunt u bij ons een heerlijke nieuwe haring happen, vers van het mes. Welkom bij onze haringkar!’’, vertelt eigenaresse Burgitte Schreuder (24) uit Barneveld.

,,Dit jaar hebben we een mooie vette haring. Door de wat koudere winter in vergelijking met vorige jaar heeft de haring nóg meer bite. Laat u verrassen en kom lekker proeven. En zoals de visboeren altijd zeggen: ‘Poeders en pillen aan de kant, want de Hollandse Nieuwe is weer in ’t land!’’’

VADERDAG De onderneemster heeft ook nog een goede en gezonde tip voor Vaderdag. ,,Ze wijst op de warm gerookte paling en leuke cadeaubonnen!” Daar worden vaders blij van.

PALING ROKEN De zaterdag voor Vaderdag (19 juni) staat in het teken van paling roken. ,,Dat doen we in samenwerking met Gert Kleijer (Steak en Stuc) uit Kootwijkerbroek. Het palingroken was vorig jaar een groot succes en daarom willen wij deze traditie voortzetten. Wij heten u van harte welkom!”
Burgitte en haar team ‘De dames van de Visburgt’ staan vanaf 1 mei elke woensdag van 10.00-18.00 uur ook bij Jumbo Buru in Barneveld. ,,Deze nieuwe standplaats is overweldigend. Prachtige plek, makkelijk parkeren en een goede samenwerking met Barthold Groenendijk zorgen voor dit grote succes’’, vertelt Burgitte. De drukke locatie en de mooie aanvulling van haar viskraam op de supermarkt waren voor haar redenen om hier te gaan staan.

ACTIE Visburgt heeft een speciale Vaderdagactie: ‘Doe je bon in een ton’. ,,Wij zetten een mooie harington neer en de hele week van 15 tot 19 juni kunnen klanten op iedere standplaats het bonnetje van hun aankoop in die ton doen. Door je naam en telefoonnummer erop te schrijven, maak je kans op prijzen voor de liefste vader. De eerste prijs is een pond warm gerookte paling, de tweede prijs een cadeaubon van 15 euro en de derde prijs vijf Hollandse Nieuwe. Zaterdagavond 19 juni maken wij de winnaars bekend.” Wilt u van tevoren bestellen of heeft u vragen? Bel ons gerust! Wilt u een lekker visje komen halen? Kijk voor de standplaatsen op www.visburgt.nl of bel ons op 06-17421671.’’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie