Het team van Kaasschieter Brillen Kootwijkerbroek is trots op het eindresultaat.
Het team van Kaasschieter Brillen Kootwijkerbroek is trots op het eindresultaat. Pauw Media
Ondernemer in beeld

Kaasschieter Kootwijkerbroek in nieuw jasje

6 mei 2021 om 14:51 Zakelijk

KOOTWIJKERBROEK Na weken van verbouwen is het zover: de nieuwe look van Kaasschieter Brillen is een feit. Kaasschieter Brillen Kootwijkerbroek heeft zaterdag 1 mei de deuren geopend van de compleet aangepakte winkel aan de Veluweweg 22A. Maar er is meer nieuws. Kaasschieter Brillen Kootwijkerbroek, Barneveld, Lunteren en Scherpenzeel zullen vanaf nu verder gaan onder de naam EyeCare Kaasschieter.


,,De winkel was na zoveel jaren toe aan een frisse uitstraling. Daarom is besloten om de zaak compleet te vernieuwen. En dat is na een maand hard werken gelukt. Het ziet er weer fraai en toegankelijk uit. Ook de gevel is aangepakt. We zijn trots op het eindresultaat”, vertelt vestigingsmanager Ada van Kooten in de mooie, nieuwe sfeervolle winkel.

KIJKOPLOSSING Ada: ,,De naam EyeCare Kaasschieter betekent veel voor ons en staat compleet in het teken van persoonlijke oogzorg door onze deskundige professionals. Onze service en dienstverlening blijft als vanouds, maar verrijken we met de nieuwste, meest innovatieve apparatuur van ZEISS. Die stelt ons in staat uw ogen nog nauwkeuriger en gedetailleerder op te meten. Zo voorzien wij u van het beste advies voor uw persoonlijke kijkoplossing(en). En dat is belangrijk, want iedereen is verschillend en heeft eigen wensen op het gebied van oogzorg.”

KINDERHOEK Blij zijn Ada en haar team met de kinderhoek: ,,Voorheen konden kinderen kiezen uit pakweg tachtig monturen, maar door de ruimere opstelling en aantrekkelijke presentatie, hebben kinderen en hun ouders nu de keuze uit ruim 200 kinderbrillen.

Ook in de toekomst kunt u bij EyeCare Kaasschieter rekenen op een uitgebreide en gevarieerde collectie brillen, zonnebrillen, brillenglazen en contactlenzen. Niet voor niets heeft de oogzorgspecialist nieuwe merken aan het assortiment toegevoegd.

ESSENTIEEL Nieuwsgierig naar de fonkelnieuwe winkel? Neem gerust een kijkje. In de winkel zijn de nodige maatregelen getroffen om iedereen veilig en vertrouwd van dienst te kunnen zijn. Als u een oogmeting wilt laten doen, maak dan bij voorkeur een afspraak. Via de website is dat heel handig digitaal in te plannen.

Openingstijden: Maandag (13.00 - 17.30 uur), dinsdag tot en met donderdag (09.00 - 17.30 uur), vrijdag (09.00 - 20.30 uur) en zaterdag (09.00 – 17.00 uur).

MEER INFORMATIE
EyeCare Kaasschieter Kootwijkerbroek. Veluweweg 22A in Kootwijkerbroek. T: 0342-444779. E: kootwijkerbroek@kaasschieterbrillen.nl I: www.kaasschieterbrillen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie