Van Beek Mode, dat al 85 jaar bestaat, zit in een nieuw jasje.
Van Beek Mode, dat al 85 jaar bestaat, zit in een nieuw jasje. Pauw Media

Van Beek Mode heet nu Van Beek Bodyfashion: nóg meer lingerie

Zakelijk

VOORTHUIZEN Van Beek Mode, dat al 85 jaar bestaat, zit in een nieuw jasje. Vanaf nu gaat Van Beek Mode verder onder de naam Van Beek Bodyfashion. Een bewuste keuze van het ondernemersechtpaar Mark en Hiske van Beek. De nieuwe bedrijfsnaam sluit beter aan bij het aanbod en de service. 

Het lingerieaanbod was al groot, maar is met het nieuwe concept nog verder uitgebreid. Met sterke bekende merken zoals: Prima Donna, Marie Jo, Calvin Klein, Freya. Maar ook met het grote aanbod in moeilijker verkrijgbare maten en unieke collecties is Van Beek Bodyfashion een speciaalzaak van formaat op het gebied van lingerie, ondermode, badmode, beenmode en nachtmode.

GEVARIEERD AANBOD De naam Van Beek Bodyfashion geeft aan dat er geen damesmode meer wordt verkocht als bovenkleding, maar des te meer voor eronder. Hiske: ,,Denk daarbij aan luxe, maar ook functionele lingerie, bruidslingerie, zwangerschapslingerie, slips, strings, shorts en corrigerende ondermode. Kortom een zeer gevarieerd aanbod.”

NIEUWE START Mark: ,,Daarnaast bieden wij mooie en grote collecties badkleding voor hem en haar. Nachtkleding en loungewear. Mooie kwalitatieve panty’s en bijzondere sokken van Sock My Feet. Door ons verder te specialiseren en goed in te spelen op de vraag van onze klanten zijn wij als Van Beek Bodyfashion klaar voor een ‘doorstart’. Verder heeft onze winkel een nieuwe indeling. De mammacare afdeling is veel ruimer, waardoor je hier heel fijn en in alle rust geholpen wordt.”
Het overlijden van de moeder van Mark, Riet van Beek, zorgde in de aanloop voor tegenslag en gemengde gevoelens. Maar nu is de tijd rijp voor het vernieuwde concept, vinden de betrokken ondernemers.

ACTIEDAGEN Hiske: ,,Om iedereen opnieuw of voor het eerst kennis te laten maken met onze winkel zijn er drie actiedagen gepland: Donderdag 1, vrijdag 2 en zaterdag 3 december ontvangt u 15% korting op uw aankopen. Dus kom langs voor goed advies en ervaar wat goede lingerie voor u kan doen. Tevens staan er goody bags klaar. We zullen u hartelijk en warm ontvangen.”

Van Beek Bodyfashion, Apeldoornsestraat 14 in Voorthuizen. T: 0342-471594. WhatsApp: 06-30024603. E: verkoop@ vanbeek-mode.nl I: www.vanbeek-mode.nl

advertentie
Afbeelding
Burgemeester Luteijn, een bijzondere bestuurder 3 uur geleden
Afbeelding
De modernste Jumbo van de Veluwe staat in Barneveld. Winkel woensdag open na grote verbouwing 3 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Barneveld 'hotspot' in aanpak fijnstof uit kippenstallen 4 uur geleden
advertentie