Afbeelding
Christl fotografie
Vakvrouw

Ines: ‘Een goed interieur weerspiegelt de bewoners’

Zakelijk Vakvrouwen

BARNEVELD Als je een nieuwe woning koopt of je interieur een boost wil geven merk je al snel dat dit een uitdaging is. Welke kleuren kies je? Welke sfeer wil je uitstralen? Sober, chique of toch meer warm? Waar begin je? Laat dit maar aan Ines Interieuradvies over. Ines: ,,Drie jaar geleden startte ik mijn eigen bedrijf op het gebied van interieuradvies. Vanuit liefde en passie voor interieur maar inmiddels is het zoveel meer. In de praktijk hou ik me bezig met het geven van alleen een kleuradvies tot het begeleiden van een volledige afbouw/verbouwing van een woning.”

HOE HET WERKT ,,Wat ik doe is het aanleveren van een ontwerp, begeleiden en adviseren bij materiaalkeuze, het maken van een lichtplan en op verzoek begeleid ik het project nog verder. Volledige ontzorging behoort ook tot de mogelijkheden. Mensen zijn druk en moeten veel keuzes maken. Bijvoorbeeld tijdens de bouw van hun droomwoning. Ik kan hierin begeleiden en bewaak waar nodig het beoogde eindresultaat. Mijn eigen smaak laat ik achterwege, in mijn werk ben ik niet trendgevoelig. Een interieur moet de klant passen als een jas.” De werkdag van Ines is heel divers: ,,Zo loop ik op de bouw om kleuren te bepalen, zit ik weer achter mijn laptop om een interieuradvies uit te werken of ben ik aan het shoppen voor een project. Heerlijk, die afwisseling, ik hou ervan.”

(Lees verder onder de foto)


LUISTEREN Ines: ,,Tijdens een intakegesprek luister ik naar de wensen van de klant. Vrijwel direct ontstaat in mijn hoofd al een interieur, de grote lijnen zijn uitgezet. Als ik dan terugkom met het ontwerp, en alles valt voor de bewoners op zijn plek, en ik reacties krijg als ‘hier hadden we zelf nooit aan gedacht’, is mijn missie geslaagd!”

Kijk voor meer informatie op www.ines-interieuradvies.nl

Dit artikel is onderdeel van de bijlage Vakvrouwen


Afbeelding
advertentie
advertentie