Afbeelding
Hiemstra Media
Vacature

Van Welie Wonen zoekt woningstoffeerder

29 oktober 2020 om 11:45 Economie

BARNEVELD Van Welie Wonen zoekt per direct een woningstoffeerder. ,,Vanwege de toenemende drukte in onze winkel zijn vaardige handen meer dan welkom.’’ Zelf geniet eigenaar Erwin van Welie erg van zijn werk als interieurspecialist: ,,Het is afwisselend werk, je maakt mooie dingen waar klanten blij mee zijn. Je draagt een steentje bij aan hun woongenot. Dat bezorgt mij een voldaan gevoel.”

Erwin van Welie: ,,Sinds vorig jaar zijn we gevestigd op ons nieuwe adres aan de Valkseweg in Barneveld. Steeds meer klanten weten ons te vinden en we maken de mooiste projecten. Nee verkopen zit niet in mijn aard. Daarom hebben we ruimte voor een goede woningstoffeerder.”

ZELFSTANDIG Voor de nieuwe stoffeerder van Van Welie Wonen staat er een moderne bus klaar: ,,Je gaat vooral zelfstandig aan de slag. Hierbij heb je technisch inzicht nodig, je moet netjes kunnen werken en afspraken nakomen hoort daar natuurlijk ook bij.” Dat sluit aan bij onze manier van werken. Erwin zet de deur overigens ook open voor een leerling van rond de 20 jaar, benadrukt hij: ,,Een jong iemand die nieuwsgierig is, technisch inzicht heeft en het vak al doende verder wil leren nodigen we ook uit om te reageren. Je krijgt een eigen bus, waarmee je zelfstandig aan de slag gaat.”

VERNIEUWENDE WINKEL Van Welie Wonen is van vele interieurmarkten thuis. Het kleinschalige bedrijf van Erwin en Mathilde van Welie biedt alles op het gebied van vloeren, ramen en trappen. Dat doen ze vanuit een nieuwe moderne winkel aan de Valkseweg. Erwin zelf is al van jongs af aan in de weer met interieurs. Hij ontwerpt graag, geeft samen met Mathilde interieuradvies en voert het plan ook eigenhandig uit: “Die combinatie van adviseren en zelf uitvoeren vind ik erg uitdagend. Het werk zorgt ook voor blije gezichten bij particulieren en zakelijke klanten als je na volledige afwerking het project afrondt en de deur achter je dichtdoet. Als stoffeerder ben je vaak de laatste fase. Je bent de finishing touch. Dat maakt dit werk zo leuk om te doen. Bovendien is het elke keer weer anders. Geen woning of bedrijf is hetzelfde waar je werkt.”

Solliciteren? 
Wil jij ook deel uitmaken van het team van Van Welie Wonen? Reageer dan direct op de vacature als stoffeerder. Van Welie Wonen, Valkseweg 200 in Barneveld. T: 0342-745200. E: info@vanweliewonen.nl I: www.erwinvanwelie.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie